Διέρρευσε βίντεο με οff the record συζήτηση προέδρου Αναστασιάδη με Τσουρούλλη-Καρεκλά “Εμένα εν τζαι ενδιαφέρει με. Χέστηκα…”

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ένα βίντεο από παλιά συνέντευξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη και των δημοσιογράφων του ΣΙΓΜΑ Χρύσανθου Τσουρούλη και Γιάννη Καρεκλά κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Αιτία; Στο συγκεκριμένο βίντεο που καταγράφεται ανεπίσημα ο πρόεδρος Αναστασιάδης ακούγεται μεταξύ άλλων να λέει «εμένα εν τζαι ενδιαφέρει με, όποιος θέλει να πάει, τζαι ότι θέλει ας γίνει. Δεν διακατέχομαι από ανασφάλεια. Χέστηκα. …».

Η απάντηση αυτή δεν έχει καμία σχέση με τις επερχόμενες Προεδρικές εκλογές όπως πολλοί συνέδεσαν λόγω της πρόσφατης συνέντευξης του προέδρου Αναστασιάδη στον Γιάννη Καρεκλά. Δείτε το πιο κάτω βίντεο:

Με επίσημη δήλωση του ο Γιάννη Καρεκλάς αναφέρει ότι πρόκειται για βίντεο από το 2018, το οποίο διέρρευσαν συνεργάτες του.

Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση του:

Κυκλοφορεί από χτες ένα βίντεο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και εμένα από συνέντευξη που πήρα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η δημοσίευση ενός αποσπάσματος συνομιλίας ενός δημοσιογράφου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και με οποιοδήποτε άλλο πολιτικό ηγέτη, που δεν ενέπιπτε στο περιεχόμενο της συνέντευξης, συνιστά δείχτη ανηθικότητας, αισχρότητας και προστυχιάς. Και η δημοσίευση έγινε από συνεργάτες μου που πήγαν μαζί μου στο Προεδρικό.

Για αποκατάσταση της αλήθειας αναφέρω τα ακόλουθα:

Αυτή η συνομιλία – της οποίας το περιεχόμενο δεν θυμάμαι ποσώς- ήταν πριν ξεκινήσει συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προς εμένα και το Χρύσανθο Τσουρούλλη πριν τέσσερα χρόνια και δύο μήνες (19.1.2018). Και παρά την προτροπή μου όπως κλείσουν τα μικρόφωνα για μια άνευ ενδιαφέροντος συνομιλία για το ευρύτερο κοινό, ο επιτήδειος κράτησε το απόσπασμα και το δημοσιεύει τώρα τέσσερα χρόνια μετά.

Για σκοπούς αλήθειας δημοσιεύω φωτογραφίες τριών συνεντεύξεων όπως και τις γωνίες λήψης των σχετικών εικόνων για τις απαραίτητες συγκρίσεις (τρόπος καθίσματος, ενδυμασία κα) και να αντιληφθεί ο κάθε ένας που βρίσκεται η αλήθεια.

Τα άλλα τα αφήνω στην κρίση ενός εκάστου.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy