Έκλεισε ραντεβού στο OnlyFans και τελικά ήταν… ο άντρας της – Η στιγμή που την πιάνει στα πράσα

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Πώς έμαθε ότι η γυναίκα του χρησιμοποιεί την πλατφόρμα; Δυστυχώς τα δυσάρεστα νέα του τα ανακοίνωσε ένας φίλος του που την πέτυχε στο OnlyFans.

Του είχαν μπει «ψύλλοι στα αυτιά» όμως ήθελε να στήσει το απόλυτο σχέδιο ώστε να πιάσει τη σύζυγό του στα πράσα, η οποία είχε δημιουργήσει στα κρυφά λογαριασμό στο OnlyFans και περίμενε στο ξενοδοχείο να φτάσει το «ραντεβού» της.

Καταγράφοντας την όλη «επιχείρηση» βήμα προς βήμα ο «απατημένος» σύζυγος ακούγεται να παραμιλάει και να λέει «η επί τέσσερα χρόνια σύζυγός μου είναι σε αυτό το ξενοδοχείο αυτή τη στιγμή και δεν έχει ιδέα ότι είμαι εδώ έξω».

«Το θέμα είναι ότι είναι στο OnlyFans εδώ και λίγο καιρό. Δεν το ήξερα. Δεν είχα ιδέα ότι αυτό έκανε», συνεχίζει.

Πώς έμαθε ότι η γυναίκα του χρησιμοποιεί την πλατφόρμα; Δυστυχώς τα δυσάρεστα νέα του τα ανακοίνωσε ένας φίλος του που την πέτυχε στο OnlyFans.

Καθώς βγαίνει από το αυτοκίνητο και μπαίνει στο ξενοδοχείο, ο άντρας λέει ότι δημιούργησε έναν ψεύτικο λογαριασμό OnlyFans για τον εαυτό του, στον οποίο έκανε το όνομά του D Rock.

Στη συνέχεια, οι θεατές βλέπουν μεγάλα, έντονα κόκκινα αθλητικά παπούτσια να περπατούν μέσα από το λόμπι του ξενοδοχείου στο ασανσέρ.

«Μιλάω μαζί της εδώ και μια εβδομάδα στο OnlyFans… σκέφτεται ότι έχει μια συνάντηση με έναν τύπο που ονομάζεται D Rock, ενώ είμαι εγώ».

«Κρυβόταν ενώ είχε OnlyFans», είπε, προσθέτοντας ότι η γυναίκα του του είχε πει συχνά ότι έπρεπε να είναι έξω από το σπίτι για «επαγγελματικά meetings».

Καθώς περπατά στο διάδρομο προς το δωμάτιο, γίνεται ακόμα πιο νευρικός για τη συνάντηση που πρόκειται να εκτυλιχθεί.

«Δεν έχει νόημα», λέει, καθώς χτυπάει την πόρτα.

Τότε ακούγεται μια γυναίκα να έρχεται προς την πόρτα. 

Πηγή: in.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy