Έλενα Παπαρίζου: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από την επανένωση των Antique!

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης επανέρχονται ως Antique και η τραγουδίστρια ανάρτησε την πρώτη επίσημη φωτογραφία τους ως reunited ντουέτο. Οι δυο τους γνωρίζονται από μικρά παιδιά. Τότε που στη Σουηδία έφτιαξαν τους Antique, την μπάντα τους που γνώρισε μεγάλη επιτυχία αρχικά στη Σουηδία και στη συνέχεια σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Ως Antique είχαν συμμετάσχει και στην Eurovision κατακτώντας τότε την τρίτη θέση με το «Die for you». Τα χρόνια πέρασαν, εκείνη αποθεώθηκε για μια ακόμα φορά στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό το 2005 κατακτώντας την κορυφή με το «My Number 1» και σήμερα σχεδόν 20 χρόνια μετά ξαναενώνουν τις δυνάμεις τους για νέες μουσικές περιπέτειες.

Έχουν ήδη κλείσει εμφανίσεις στη Σουηδία, που παραμένουν ένα από τα αγαπημένα ντουέτα, αν και για Ελλάδα ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί κάποια εμφάνιση όπως έχει πει πρόσφατα σε συνέντευξή της η ίδια. Η πρώτη μεγάλη επιστροφή τους θα γίνει για μία ακόμα φορά με διασκευή- όπως και με το «Δυνατά, Δυνατά» όταν προωτοεμφανίστηκαν.

Τώρα διασκευάζουν το «Τi Ti » του Γιώργου Αλκαίου και η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μία πρώτη ιδέα αναρτώντας φωτογραφία της με τον Νίκο Παναγιωτιδη. Εκείνος, πάλι, προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα και ανάρτησε ένα μικρό teaser από τη νέα τους δουλειά, που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Πηγή: lifo.gr

 

 

 

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy