Star News

Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα που έβαλε φωτιά στις φήμες για εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Φωτιά στις φήμες περί εγκυμοσύνης έβαλε η νέα ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα στα social media.

Από το καλοκαίρι και έπειτα, η εκρηκτική τραγουδίστρια έχει σταματήσει τις live εμφανίσεις της, αλλά και τις επίσημες εξόδους σε κάποιο κοσμικό event. Η μόνη φορά που την εντόπισαν οι κάμερες ήταν πριν μερικές ημέρες, όταν είχε βρεθεί σε εστιατόριο μαζί με την παρέα της και μάλιστα τότε δεν είχε κρύψει και την έντονη δυσαρέσκειά της για τα φλας στράφηκαν επάνω της.

Αισθητά όμως έχουν μειωθεί και οι αναρτήσεις της στα social media και, όταν αυτές γίνονται είναι πλέον με ρούχα που καλύπτουν την περιοχή της κοιλιάς.

Ωστόσο, στο post που έκανε το απόγευμα της Κυριακής, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε και δυο εικόνες στις οποίες, παρότι είναι κοντινές, φαίνεται να έχει λίγο φουσκωμένη κοιλιά κι αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο ούτε από τους ακόλουθούς της στο instagram.

Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλίτσα που έβαλε φωτιά στις φήμες για εγκυμοσύνη

Αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να της ευχηθούν, ενώ υπήρχαν και κάποια σχόλια που υποστήριζαν ότι δε θα έπρεπε να ασχολούμαστε με ένα τόσο ευαίσθητο θέμα και πως αν η ίδια θέλει να ανακοινώσει κάτι, θα το κάνει όταν κρίνει η ίδια ότι είναι έτοιμη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Foureira (@foureira)

“Όλα είναι σχετικά. Δεν μπορώ να σου πω για τις άλλες γυναίκες -τα θέλω του κάθε ανθρώπου είναι διαφορετικά-, αλλά σίγουρα μπορώ να σου πω για εμένα. Εμένα προσωπικά, μου αρέσει η σταθερότητα που προσφέρει ένας άνθρωπος, κυρίως σαν προσωπικότητα. Ο δικός μου σύντροφος το έχει αυτό, σε τεράστιο βαθμό. Είναι σταθερός στις επιθυμίες του και σε εκείνα που καθορίζουν την καθημερινότητά του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Σπάνια γίνεται να είσαι το ίδιο ερωτευμένος όπως τον πρώτο καιρό.

Όμως, μετά μπαίνουν κάποιες βάσεις που σε κάνουν να αγαπάς έναν άνθρωπο, αρκεί να βρεις εκείνον που σου κάνει. Για εμένα, είναι πολύ βασικό να υπάρχει ηρεμία. Όλα εξαρτώνται, βέβαια, και από τη φάση που βρίσκεται ο καθένας στη ζωή του. Γενικά, πρέπει να ξέρεις τι θέλεις στη ζωή σου”, έχει πει σε συνέντευξή της η Φουρέιρα για τη σχέση της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy