Star News

Ελένη Φουρέιρα: Κούκλα στην πρώτη εμφάνιση μετά από δύο μήνες – Τα… σημάδια της εγκυμοσύνης

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μια σπάνια εμφάνιση μετά από δύο μήνες απουσίας έκανε η Ελένη Φουρέιρα. Η τραγουδίστρια μαζί με φίλους πήγαν για δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας στην οδό Βουκουρεστίου.

Εκεί την είδαμε λαμπερή και ευδιάθετη, αλλά μόνο από τη μέση και πάνω… Βέβαια όσοι βρέθηκαν εκεί προφανώς είδαν περισσότερα…

Ελένη Φουρέιρα: Κούκλα στην πρώτη εμφάνιση μετά από δύο μήνες - Τα... σημάδια της εγκυμοσύνης

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” βρέθηκε εκεί και όπως αποκάλυψε η Άννα Ζηρδέλη η τραγουδίστρια εκνευρίστηκε μόλις είδε τις τηλεοπτικές κάμερες και τους φωτογράφους.

“Εκείνη τη στιγμή έτυχε και εγώ να φεύγω και έπεσα πάνω της. Μιλήσαμε και μου είπε “πραγματικά είμαι ενοχλημένη αυτή την στιγμή. Γιατί να είναι απέναντι κάμερες; Δίπλα μου, δυο τραπέζια πιο πέρα είναι ο Λάκης Λαζόπουλος και θέλω να πάω να τον χαιρετήσω””, είπε η Άννα Ζηρδέλη αναφερόμενη στον διάλογο που είχε με την Ελένη Φουρέιρα.

“Και ποιος την εμπόδιζε να πάει να χαιρετήσει τον Λαζόπουλο;” απάντησε η Μελέτη…

“Αν έχες κάτι να κρύψεις δεν πας στο συγκεκριμένο μαγαζι” πρόσθεσε ο Κώστας Τσουρός.

Από τη συζήτηση στο πλατό φάνηκε ότι κάτι… ενδιαφέρον είχε να κρύψει η Ελένη Φουρέιρα…

Η Ελένη Φουρέιρα παραμένει αρκετά ενεργή στο Instagram, ωστόσο θυμίζουμε πως το φετινό καλοκαίρι ανέβαλε τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις. Τότε ξεκίνησαν μάλιστα έντονες φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία .

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της έκανε και εκείνη αναφορά στην Φουρέιρα λέγοντας ότι ήταν κούκλα και λαμπερή στην πρώτη εμφάνιση μετά από καιρό. “Για να δούμε τι ωραίο συμβαίνει στη ζωή της”… πρόσθεσε αφήνοντας μια σπόντα περί εγκυμοσύνης.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy