Ιλάειρα Ζήση: «Λύγισε» περιγράφοντας τη στιγμή που ο γιατρός της ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Λίγο μετά τη δημοσίευση του βίντεο, μέσα από το οποίο ανακοίνωσαν την αποβολή της Ιλάειρας Ζήση, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύζυγός του, έκαναν τις πρώτες τους τηλεοπτικές δηλώσεις σχετικά με το θέμα αυτό.

Το ζευγάρι συνδέθηκε με την εκπομπή «Super Κατερίνα»,  με την Ιλάειρα Ζήση να λέει αρχικά: «Το κάναμε δημόσια γιατί θέλουμε να δώσουμε δύναμη σε όλες αυτές τις γυναίκες, όπως και τους άνδρες. Δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Να μη νιώθουν μόνες και να μην κατηγορούν τον εαυτό τους γι’ αυτό που τους συμβαίνει. Έχω διαβάσει χιλιάδες ιστορίες γυναικών».

Με τη σειρά του, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε ότι: «Εμείς πήγαμε για έναν ακόμη υπέρηχο. Στην 8η εβδομάδα ακούσαμε την καρδούλα του, μετά πήγαμε στην 10η εβδομάδα για τον επόμενο υπέρηχο. Με το που ακούμπησε το μηχάνημα την κοιλιά της Ιλάειρας, μας είπε ο γιατρός: “Παιδιά, δεν σας έχω καθόλου καλά νέα… δυστυχώς δεν έχουμε καρδιακό παλμό”».

«Μας είπε ο γιατρός: “Μισό λεπτάκι, μη μιλάτε λίγο” και μετά ξεκινά να μας εξηγεί… αυτό» συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή η Ιλάειρα Ζήση.

Τέλος, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε: «Το σοκ είναι ότι τη μία εβδομάδα βλέπαμε την κίνηση της καρδιάς που χτυπάει και την άλλη εβδομάδα βλέπαμε κάτι ακίνητο και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε. Την Ιλάειρα την έπιασε μια φρίκη στην αρχή, μήπως έκανε κάτι λάθος».

Το βίντεο με το οποίο ανακοίνωσαν ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν
Με κλιπ που δημοσίευσαν στα social media, αποκάλυψαν πως πριν από 1,5 μήνα έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, ωστόσο, στην πορεία της κύησης τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, δεν πρέπει να κλαίμε όμως. Είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

«Δυστυχώς την δέκατη εβδομάδα της Ιλάειρας πήγαμε στην γυναικολόγο και εκεί μας είπε η καρδούλα του μωρού σταμάτησε. Το περιμέναμε με μεγάλη λαχτάρα, δυστυχώς όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Πήγαμε για έναν υπέρηχο ρουτίνας, για να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί το μωρό, και ενώ είχαμε ακούσει την καρδούλα του, τελικά δεν τα κατάφερε. Εδώ και τρεις μέρες λοιπόν έχουμε μπει σε μια διαδικασία να αφαιρέσουμε το έμβρυο.

Μας είπαν ότι συμβαίνει πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην σύλληψη. Αποφασίσαμε να το μοιραστούμε γιατί λέγοντάς το σε δικούς μας ανθρώπους καταλάβαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί εν δυνάμει γονείς που βιώνουν κάτι αντίστοιχο. Εμείς είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Θα ξαναπροσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς και να αποκτήσουμε το δικό μας μωράκι» πρόσθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Δείτε βίντεο: Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Ανακοίνωσαν πως έχασαν το μωρό που περίμεναν

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy