Star News

Έλληνας τραγουδιστής έγινε μπαμπάς και η χαρά του δεν κρύβεται! Η πρώτη φωτό από το μαιευτήριο!

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του μέσα από τα social media ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Τσακαλάκο, μεγάλο νικητή του Greek Idol ο οποίος χθες υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο του τον οποίο περίμενε με ανυπομονησία εδώ και τόσους μήνες.

Η σύντροφος ζωής του, η Λίλα με την οποία είχαν παντρευτεί το 2019, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που φυσικά σκόρπισε στην οικογένεια αστείρευτη χαρά και γέμισε τις ζωές τους με χρώμα.

Ο Παναγιώτης Τσακαλάκος ο οποίος τους τελευταίους μήνες μιλούσε στα media για την καλή του φίλη Μυριέλλα Κουρεντή η οποία βρίσκεται στο Survivor είχε κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτές τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Ο ερχομός του μωρού του όμως ήταν κάτι που δεν μπορούσε να μην μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Έτσι, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό μέσα από το μαιευτήριο, λίγο μετά τον τοκετό. Σε αυτή απεικονίζονται οι ευτυχείς γονείς στην πρώτη τους φωτό με το νεογέννητο. Στο πρόσωπο της συζύγου του είναι εμφανής η ταλαιπωρία από τον τοκετό αλλά και η απεριόριστη ευτυχία για τον ερχομό του μωρού.
Στη λεζάντα της συγκεκριμένης φωτογραφίας, ο Παναγιώτης Τσακαλάκος έγραψε:

«26 Μαρτίου 2022! Η πιο όμορφη μέρα της ζωής μας! We will love this guy forever».

Πηγή: gossip-tv.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy