Ελληνίδα και Έλληνας ηθοποιός: Επανασύνδεση ενάμιση χρόνο μετά το χωρισμό τους (εικόνες)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης και η ηθοποιός Πολυξένη Μυλωνά, έπειτα από ένα διάλειμμα στη σχέση τους, που μετρά μία δεκαετία, είναι ξανά μαζί.

Ποιος είπε ότι οι παλιές αγάπες πηγαίνουν μόνο στον παράδεισο; Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Χατζάκης και η ηθοποιός Πολυξένη Μυλωνά είναι ξανά μαζί και συνεχίζουν από το σημείο που είχαν απλώς βάλει μια άνω τελεία.

Η γνωριμία τους μετρά χρόνια. Ηταν το 2010 όταν γνωρίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, την εποχή που εκείνος είχε τη διεύθυνση του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος κι εκείνη συμμετείχε σε παραστάσεις ως ηθοποιός μαθητεύοντας στη σκηνή με κλασικά έργα και ανατρεπτικούς σκηνοθέτες όπως οι Γιώργος Μιχαηλίδης, Νίκος Μαστοράκης, Ενκε Φεζολάρι κ.ά.

Ανάμεσα τους αναπτύχθηκε ένας μεγάλος έρωτας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Κρατούσαν και οι δύο χαμηλούς τόνους χωρίς να δίνουν τροφή για σχόλια, προστατεύοντας πάνω απ’ όλα τη σχέση τους. Η κάθοδος του Σωτήρη Χατζάκη στην Αθήνα ήρθε να ανατρέψει τα πάντα. Η χιλιομετρική απόσταση και οι καθημερινές εκκρεμότητες άρχισαν σιγά-σιγά να τους απομακρύνουν και συναισθηματικά. Δημιουργήθηκαν τα πρώτα σύννεφα και η απόφαση να χωρίσουν έμοιαζε μονόδρομος. Λίγο αργότερα, η Πολυξένη Μυλωνά αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα. Η μεγάλη της αγάπη για το θέατρο ήταν ο βασικός λόγος που την έκανε να λάβει αυτή την απόφαση. Η σχέση τους έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά αποδείχθηκε ότι είχε γερές βάσεις με μικρές παρενθέσεις στη ζωή του Σωτήρη Χατζάκη, όπως ο δεσμός του με την επίσης ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η αγάπη και ο σεβασμός που αισθάνονται ο ένας για τον άλλον ξεπέρασαν τις όποιες διαφωνίες είχαν μεταξύ τους. Ο γνωστός σκηνοθέτης ποτέ δεν έπαψε να θαυμάζει το ήθος της συντρόφου

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τους παρά τις φήμες συγκατοίκηση με την Άλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν υπήρξε ποτέ. Ο χωρισμός τους έγινε αμέσως μετά το πρώτο lockdown έναν χρόνο πριν από τη στιγμή που γράφτηκε. Ο Σωτήρης Χατζάκης δεν διατηρεί σχέσεις με την πρώην αγαπημένη του και ουδέποτε έχει πάει να δει την παράσταση «Βασίλισσα Αμαλία» ή έχει συμβουλεύσει την ηθοποιό, όπως έχει γραφτεί. Αυτή την περίοδο η Πολυξένη Μυλωνά και ο Σωτληρης Χατζάκης απολαμβάνουν τη σχέση τους και μοιράζονται απλές καθημερινές στιγμές. Παράλληλα, ο Σωτήρης Χατζάκης σκηνοθετεί το κορυφαίο ψυχολογικό θρίλερ του Αντονι Σάφερ «Σλουθ», που συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. Λίγο καιρό πριν, έριξε αυλαία η παράσταση «Συνοικία το όνειρο», που παιζόταν στο Γυάλινο Θέατρο, κάτι που ανάγκασε τον σκηνοθέτη να κατηγορήσει τον παραγωγό που έλαβε αυτή την απόφαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραγωγή, από την πλευρά της ισχυρίζεται ότι έχει αποζημιώσει τους ηθοποιούς δίνοντας τους έως και το δώρο των Χριστουγέννων, ενώ ο Σ. Χατζάκης λόγω της στάσης του, δεν πληρώθηκε. Η Πολυξένη Μυλωνά θα παίξει στο έργο «Μοναξιά στην Αγρια Δύση» του Μακ Ντόνα σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, παράσταση που είχε αναβληθεί την περίοδο του δεύτερου lockdown. Στην παράσταση συμμετέχουν πολλοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί.

 

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy