Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η δημοσιογράφος Τζωρτζέλα Κόσιαβα αποχώρησε σήμερα από τον τηλεοπτικό σταθμό  Open και λίγο αργότερα ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με το κανάλι στο προφίλ της στο Instagram, με μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται συμβολικά ντυμένη στα χρώματα της Ουκρανίας.
Παράλληλα όπως διαβάζουμε στο protothema.gr ανέφερε στην ανάρτησή της ότι ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε και πρόσθεσε πως φεύγει «με χαμόγελο και ψηλά το κεφάλι σε μια πορεία που είχε τα πάντα». Η δημοσιογράφος παρουσίαζε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή «Μίλησέ μου» στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, η οποία ωστόσο «κόπηκε» τον περασμένο Νοέμβριο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tinamess.gr, αν και το Open TV τότε είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι σχέσεις με την Κόσιαβα παραμένουν πολύ καλές και πρόκειται να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρότζεκτ του σταθμού, κάτι τέτοιο ούτε συνέβη αλλά ούτε και φάνηκε στο φινάλε της εκπομπής της, καθώς η παρουσιάστρια άφησε σαφείς αιχμές για το κανάλι, ενώ είχε απευθυνθεί και στην αποχωρήσασα σήμερα Λουντμίλα Μποροντίνα, η οποία είχε εγκρίνει την εκπομπή.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του tinamess.gr, αν και το Open TV τότε είχε αφήσει να εννοηθεί ότι οι σχέσεις με την Κόσιαβα παραμένουν πολύ καλές και πρόκειται να αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρότζεκτ του σταθμού, κάτι τέτοιο ούτε συνέβη αλλά ούτε και φάνηκε στο φινάλε της εκπομπής της, καθώς η παρουσιάστρια άφησε σαφείς αιχμές για το κανάλι, ενώ είχε απευθυνθεί και στην αποχωρήσασα σήμερα Λουντμίλα Μποροντίνα, η οποία είχε εγκρίνει την εκπομπή.

Πηγή: dailystarscyprus.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy