Έσκασαν τα ευχάριστα για Μαυρίκιο-Ιλάειρα: Η ανακοίνωση που έκαναν [εικόνα]

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μια ευχάριστη ανακοίνωση μοιράστηκαν μαζί με τους ακόλουθούς τους στο instagram, οι Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση. Οι δυο τους με κοινή τους ανάρτηση, μας αποκάλυψαν την δημιουργία δικιάς τους καλλιτεχνικής σχολής, με την ονομασία “Mavrikios & Ilaeira all day art school”.

Η σχολή αυτή, βρίσκεται στη Λεμεσό, και θα φιλοξενεί παιδιά και ενήλικες, που θέλουν να απασχολούν τον ελεύθερο τους χρόνο με γνώση, ψυχαγωγία, τέχνη και πολιτισμό.

Στο σχετικό post έγραψαν τα εξής: “Καλημέρα & Καλό μήνα! Ένα ακόμα όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα. Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε την δημιουργία του “Mavrikios & Ilaeira all day art school”..! Το κτήριο που βλέπετε μπαίνει σε λειτουργία τον Σεπτέμβριο του 2023. Η παραμυθένια μας ολοήμερη καλλιτεχνική σχολή ανοίγει τις πόρτες της και θα φιλοξενήσει παιδιά και ενήλικες που θέλουν να γεμίσουν τις ώρες τους με γνώση, ψυχαγωγία, τέχνη και πολιτισμό. Ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος 5.000 τ.μ. στη Λεμεσό της Κύπρου μας, που θα αγκαλιάσει τις ψυχές σας και θα τις γεμίσει με γαλήνη, φώς, χαμόγελα και αυτοβελτίωση. Ένας χώρος για μελέτη και επιμόρφωση με εξειδικευμένο προσωπικό. Ένας χώρος γεμάτος μουσική, τραγούδι, θέατρο, ζωγραφική, παιχνίδι, κινησιολογία και χορό. Ένας χώρος σαν το σπίτι σας..! Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες τις επόμενες μέρες! Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξη σε κάθε μας βήμα, Μαυρίκιος & Ιλάειρα”. Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

Πηγή: ilovestyle.com

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy