Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Απρόσμενη αποκάλυψη για τη Φαίη Σκορδά, τη σχέση της και την προσωπική της ζωή!

Ξανά ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Φαίη Σκορδά.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η καυστική στήλη “Λουέλα & Κρουέλα” του περιοδικού DownTown. Συγκεκριμένα, στον σπαρταριστό μηνιαίο διάλογο που δημοσιεύεται στο έντυπο, αναφέρεται: “H Φαίη Σκορδά έχει καινούργια σχέση και είναι πολύ ευτυχισμένη” ενώ η στήλη συνεχίζεται ως: “Δεν το κρύβει, απλώς δεν θέλει ακόμα να τον εμφανίσει. […] Θέλει να περάσει λίγος καιρός και μετά”.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για μία νέα σχέση στη ζωή της Φαίης Σκορδά. Πριν λίγους μήνες, πληροφορίες ήθελαν και πάλι τη Φαίη Σκορδά να έχει γνωρίσει έναν νέο άνδρα με τον οποίο μοιράζεται την καθημερινότητά της, χωρίς να αποκαλύπτονται περισσότερα στοιχεία για εκείνον.

Με σπάνιες αναφορές στην προσωπική της ζωή πάντως, η Φαίη Σκορδά τα τελευταία χρόνια έχει διαφυλάξει τις σχέσεις της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ως γνωστόν έχει κάνει ένα γάμο με τον Γιώργο Λιάγκα, από τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρης, ενώ μετά το διαζύγιο είχε ακόμα μία γνωστή σχέση, με τον Νίκο Ηλιόπουλο, που έληξε και αυτή πριν περίπου 3 χρόνια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy