Φιλίππα Καρσερά: Αυτά είναι τα πρώτα πλάνα της ως “Πρώτη Κυρία”

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης είναι ο όγδοος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ενώ η επίσημη ανακήρυξη του νέου Προέδρου έγινε στο στάδιο “Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία”.

Από το πλευρό του Νίκου Χριστοδουλίδη, σε όλη την προεκλογική διαδικασία και κατά τη διάρκεια των εκλογών δεν έλειπαν οι τέσσερις κόρες του, Ιωάννα, Αικατερίνη, Δέσποινα και Φοίβη και η γυναίκα του, Φιλίππα Καρσερά που τον υποστήριζαν και του έδιναν δύναμη να συνεχίσει.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022, η Φιλίππα Καρσερά είχε αναφερθεί στην πρώτη γνωριμία της με τον Νίκο Χριστοδουλίδη αλλά και στις προτεραιότητες που θέλει να έχει ως Πρώτη Κυρία της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει ότι επιθυμεί ως Πρώτη Κυρία να έχει επαφή με τον κόσμο, να επιλύσει θέματα που αφορούν τις γυναίκες αλλά και να δώσει μεγάλη βάση στην καλύτερη αντιμετώπιση των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

“Δεν σκέφτηκα την επόμενη ημέρα. Σε περίπτωση όμως που εκλεγεί ο Νίκος, ως Πρόεδρος και εγώ ως Πρώτη Κυρία θα ήθελα να γίνει, αυτό που πιστεύω και τώρα για τον εν λόγω θεσμό. Θα ήθελα να παραμείνει η Πρώτη Κυρία μέσα στον κόσμο, να είναι η “κοινή λογική” και να έχει επαφή με την κοινωνία, να είναι στήριγμα για την οικογένειά της έτσι ώστε ο Πρόεδρος να είναι συγκεντρωμένος στο στόχο του.

Μια Πρώτη Κυρία θα μπορούσε να βοηθήσει να επανέλθει η κοινή λογική και να επιλύσει θέματα με γυναίκες ενώ θα μπορούσε να συμβάλλει να γίνει η Κύπρος πιο όμορφη και να υπάρχει καλύτερη εξυπηρέτηση και αντιμετώπιση σε άτομα με ειδικές ανάγκες”, είχε εξηγήσει η Φιλίππα Καρσερά στην εκπομπή «Με Αγάπη Χριστιάνα».

Δείτε τι είπε στο 14:12:

 

Πηγή: cy.hellomagazine.com

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy