Star News

Γεννητούρια στην showbiz – Γνωστός Κύπριος τραγουδιστής έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά(Δείτε φωτογραφία)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής του βιώνει εδώ και λίγες ώρες ένας πολύ αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος υποδέχθηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, ένα υγιέστατο αγοράκι που ήρθε για να γεμίσει με ευτυχία τη ζωή του.

Ο λόγος για τον αγαπημένο Σταύρο Κωνσταντίνου, τον νικητή του Super Idol, ο οποίος έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά μιας και πριν από μερικές ώρες, η αγαπημένη του Έλενα Ανδρέου γέννησε.

Σε πελάγη ευτυχίας ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Ανδρέου

«Αγάπη μου… Ζωή μου, σε ευχαριστώ για το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου! Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια σε παντρεύτηκα και αυτό ήταν το όνειρο μας! Σήμερα, την ίδια ημερομηνία με κάνεις τόσο χαρούμενο και το όνειρο μας βγήκε! Σε λατρεύω ψυχή μου», είχε γράψει τον περασμένο Ιούλιο όταν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του .

 

Σταύρος Κωσνατίνου παιδί

 

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου πλέον ζει και δραστηριοποιείται στην Κύπρο. Πριν από μερικούς μήνες, μίλησε στην εκπομπή Με αγάπη Χριστιάνα και αποκάλυψε πως το τέλος της συνεργασία του με τον Ηλία Ψινάκη, ο οποίος μάλιστα ετοιμάζει βιβλίο και σειρά, ήταν από τις πιο σοφές αποφάσεις του.

Ο ίδιος επισήμανε πως αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες και απορρίψεις στον χώρο, αλλά τις αντιμετώπισε και προχώρησε παρακάτω, ενώ για τον Ηλία Ψινάκη ανέφερε πως ένιωθε απλά σαν ένα στρατιωτάκι που ακολουθούσε τις εντολές του.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στην αρχή δεν ήμουν μπασμένος στον χώρο ώστε να ξέρω τις παγίδες, τα προβλήματα και κάποια ήρθαν και με βρήκαν. Έφαγα κάποια χαστούκια, έπεσα κάτω αλλά ξανασηκώθηκα. Τα «χαστούκια» που τρως, ένα μάθημα σου αφήνουν να μην εμπιστεύεσαι κανένα και να μην ακούς το “θα”. Να περιμένεις να γίνουν πράξη για να ενθουσιαστείς. Την περίοδο, που ήμουν με τον Ηλία Ψινάκη, ζούσα μέσα σε μια γυάλα. Ότι πούνε κι ότι κάνουν κι εγώ ήμουν ένας στρατιώτης».

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy