Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Σε σχέση φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Κακοσαίος το τελευταίο διάστημα, όπως «μαρτυρούν» οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν.

Μπορεί ο ίδιος τα τελευταία χρόνια να είναι ένα από τα πιο hot ονόματα νέων καλλιτεχνών, αλλά είναι ελάχιστα τα πράγματα που γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή.

Γεννήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου του 2000, είναι 21 ετών και έχει ύψος 1.90μ. Είναι ο δεύτερος από τα πέντε αδέρφια του. Ο νεαρός καλλιτέχνης έχει κάνει ήδη αρκετά πράγματα στο βιογραφικό του και έχει ξεκινήσει να ασχολείται με το τραγούδι και τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία.

Ο Γιώργος Κακοσαίος πριν από μερικά βράδια βρέθηκε να διασκεδάζει στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται ο πατέρας του, Γιάννης Πλούταρχος κι η Πάολα και δεν ήταν μόνος του. Στην παρέα των φίλων του ένα πρόσωπο είχε την ολοκληρωτική προσοχή του. Μια νεαρή, ξανθιά κοπέλα.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τους «συνέλαβε» αγκαλιασμένους να απολαμβάνουν το πρόγραμμα και να παρασύρονται σε τρυφερές στιγμές από τα ερωτικά τραγούδια του πατέρα του.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γιώργος Κακοσαίος

Γιώργος Κακοσαίος

Γιώργος Κακοσαίος

Γιώργος Κακοσαίος

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy