Τα σκαλιά της εκκλησίας ανεβαίνουν Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη
Στην πιο ευτυχισμένη τους φάση βρίσκονται ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη. Μετά από μια δεκαετία κοινής ζωής και έχοντας δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, το ζευγάρι πήρε τη μεγάλη απόφαση να επισημοποιήσει τη σχέση του.
Οι λεπτομέρειες του γάμου:
Οι προετοιμασίες τρέχουν ήδη, καθώς το μυστήριο έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Δεκέμβριο στην Κύπρο.
Η ανακοίνωση μέσω Instagram.
Η πρόταση γάμου πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό, με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη να μοιράζεται τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram, πρωταγωνιστούν οι δύο γιοι τους, οι οποίοι κρατούσαν γλυκές επιγραφές που έγραφαν:
«Η μαμά είπε ναι»
«Η μαμά και ο μπαμπάς παντρεύονται»
«So the adventure begins. Τα παιδιά το ανακοίνωσαν ήδη: Mommy said yes!», σημείωσε στη λεζάντα της η Γαλάτεια, δίνοντας το σύνθημα για την έναρξη αυτής της νέας περιπέτειας.












