Star News

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Στην κηδεία μου μόλις με χώσουν μέσα θέλω να…» (Βίντεο)

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

«Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα… και ο κόσμος να τραγουδήσει τα κομμάτια μου αποκλειστικά», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Στην πρωινή εκπομπή «Breakfast@Star» και πιο συγκεκριμένα στη στήλη της δημοσιογράφου Φωτεινής Ψυχίδου παραχώρησε συνέντευξη η οποία και προβλήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου η Έφη Σαρρή.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην κηδεία της, αποκαλύπτοντας πώς θα ήθελε να στηθεί σαν εκδήλωση, ενώ όπως δήλωσε, θα έριχνε πόρτα σε Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον.

«Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το «Γυμνός μες στην Ελλάδα» πρώτο βέβαια, το «Τι είχαμε, τι χάσαμε» και άλλα».

Και στη συνέχεια, με αρκετή δόση χιούμορ, πρόσθεσε:

«Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα, να φοράνε… ή να μη φοράνε».

Ενώ όταν κλήθηκε να απαντήσει εάν τη σημάδεψε ο θάνατος κάποιου celebrity και σε ποιο πρόσωπο θα έριχνε πόρτα στην κηδεία της, είπε χαριτολογώντας:

«Με σημάδεψε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι του μοιάζουν. Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: showbiz.cyprustimes.com

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy