Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

«Έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά» πρόσθεσε με αφορμή μία συζήτηση που είχε με τον καλεσμένο του, Σταύρο Σβήγκο, περί ισότητας των δύο φύλων – Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένο στην εκπομπή που παρουσιάζει, τον Σταύρο Σβήγκο και συζήτησαν μεταξύ άλλων, για την ισότητα των δύο φύλων.

Ανάμεσα σε όσα είπαν οι δύο άνδρες κατά τη διάρκεια του «The 2night Show», ο γνωστός ηθοποιός απάντησε για μία φωτογραφία που είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με πετσέτα στο κεφάλι.

Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εξέφρασε την απορία του για τον ντόρο που έγινε με αυτό το στιγμιότυπο: «Γιατί φάνηκε παράξενο σε κάποιους η δήλωσή σου ότι έχεις συμφιλιωθεί με τη θηλυκή σου πλευρά; Κι εγώ έχω συμφιλιωθεί με τη θηλυκή μου πλευρά».

Η φωτογραφία δεν κρύβει κανένα μήνυμα

«Καταλαβαίνεις ότι είναι και λίγο ψωνίστικη. Με ρώτησαν για την φωτογραφία κι είπα με χιούμορ, αλλά είναι κι αλήθεια «α συμφιλιώθηκα με την θηλυκή μου πλευρά». Ότι έβαλα γυαλιά, που μοιάζουν πιο πολύ γυναικεία και μια πετσέτα στο κεφάλι. Η φωτογραφία δεν κρύβει κανένα μήνυμα και δεν υπάρχει καμία σκέψη από πίσω. Το είπα και προβοκατόρικα για το κακό που έχουν κάνει τόσα χρόνια οι γενιές που προωθούσαν την ματσίλα και τον βαρβάτο άντρα και δεν κοιτούσαμε τις ευαισθησίες μας» είπε αρχικά ο Σταύρος Σβήγκος.

Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοπεί

«Ένας άνθρωπος που καταλήγει από το να δέρνει την γυναίκα του μέχρι το οτιδήποτε, είναι ο πιο φοβισμένος από όλους κι αυτός που έχει χάσει τον έλεγχο. Αυτό πρέπει να σταματήσει και να κοπεί. Ήθελα να θίξω το θέμα του σεβασμού του ανδρικού στο γυναικείο φύλο. Πιστεύω και στη ισότητα 100% και δεν θα πω ότι μια γυναίκα είναι πιο πάνω από εμένα, ούτε εγώ πιο πάνω από εκείνη» είπε στη συνέχεια.

Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα

«Αν ξαναγεννιόμουν θα ήθελα να γεννηθώ γυναίκα. Το θέλω πάρα πολύ. Θα ήθελα κι εγώ να τη ζήσω αυτή τη φάση» σχολίασε στο τέλος, οΓρηγόρης Αρναούτογλου.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy