Star News

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μας έκανε να τσουτσουρώσουμε! Φοράει μόνο στρας και κολάζει

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Είναι πολλές οι φορές που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καταφέρνει να συγκινήσει το αντρικό φύλο με τις στιλιστικές της επιλογές, είναι όμως και κάποιες απο αυτές που στην κυριολεξία τους γονατίζει όλους με αυτά που φοράει ή όπως θα δείτε εδώ σήμερα… δεν φοράει.

Η εντυπωσιακή επιχειρηματίας που διαθέτει την δική της συλλογή ρούχων, αλλά πλέον και το δικό της φυσικό κατάστημα, το οποίο είναι η συνέχεια του e-shop που έχει εδώ και χρόνια, είναι μια γυναίκα που δεν γίνεται να σε αφήσει ασυγκίνητο.

Ασχολείται εδώ και χρόνια με την μόδα ενώ έχει υπάρξει και μοντέλο. Είναι 29 χρονών έχει καταγωγή απο την Τρίπολη και όπως γνωρίζει όλη η Ελλάδα έχει σχέση με τον νικητή του τελευταίου Survivor Στάθη Σχίζα με τον οποίο μάλιστα συζούν.

Έχει καταφέρει να ανεβάσει τις μετοχές της στον χώρο της showbiz και των media με τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις, όπως αυτές που έκανε στον ΑΝΤ1 μέσα απο το ριάλιτι της Φάρμας, αλλά και στον Alpha με την συμμετοχή της και την κατάκτηση της 1ης θέσης στο J2US .

Εκεί που ξεχωρίζει φυσικά είναι στα social media και ειδικά στο instagram, όπου σε κάθε της εμφάνιση, είτε αυτή είναι φωτογραφία είτε βίντεο, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου καταφέρνει και μαγεύει όλα τα βλέμματα πάνω της.

Ακριβώς αυτό κάνει και με την τελευταία της ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου πραγματικά κολάζει κόσμο!

Δείτε τι επέλεξε να φορέσει και θα καταλάβετε τι εννοού

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy