Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Άννα Βίσση μίλησε για τα πάνω και τα κάτω της προσωπικής της ζωής και της πολύχρονης καριέρας της, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κυπριακό περιοδικό «Omikron».

«Δεν είμαι ούτε χαζή, ούτε μου αρέσουν οι “αυλές”. Τώρα απορώ πώς επέτρεψα να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί το πλήρωσα. Και με κόστος ότι κάποιες φορές βγήκε προς τα έξω μια εικόνα δική μου, που δεν αντιστοιχούσε στην πραγματικότητα» είπε η τραγουδίστρια.

Η Άννα δεν δίστασε να πει για το Fabulous Show:«Δεν μπορώ να παίζω κάποιο ρόλο πάνω στη σκηνή. Για να καταλάβεις, στο “Fabulous Show”, η εισαγωγή που έβγαινα δεν μου άρεσε. Δεν ήμουνα εγώ. Είναι από αυτά που απορώ γιατί τα έκανα. Ίσως για να μην τα ξανακάνω…».

Για τη συμμετοχή της στη Eurovison δήλωσε: «Δεν πέρασα καλά. Ούτε και σε δυο – τρεις συνεργασίες που έχω κάνει με κάποιους ανθρώπους που μπορεί να είναι καταπληκτικοί σε αυτό που κάνουν, αλλά δεν ταιριάξανε στις μουσικές μου αναζητήσεις».

Όσο για το χαρακτήρα της: «Είμαι εύθραυστη. Υπολογίζω την αγάπη των άλλων, τη βλέπω, τη μετράω, τη χρειάζομαι και δεν τη δανείζομαι, τη ρουφάω όλη. Αλλά τη δίνω και πίσω».

Η συνέντευξη συνδυάστηκε και με την πιο αποκαλυπτική της φωτογράφιση!

” alt=”” aria-hidden=”true” />” alt=”” aria-hidden=”true” />” alt=”” aria-hidden=”true” />

” alt=”” aria-hidden=”true” />