Η Μαρίνα Σάττι ξεκαθαρίζει για την επίμαχη δήλωση

“Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι” εξηγεί η Μαρίνα Σάττι.

Στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Πέμπτης (25/4) η Μαρίνα Σάττι. Η φετινή μας εκπρόσωπος στη Eurovision, τρεις ημέρες πριν αναχωρήσει για το Μάλμε της Σουηδίας, όπου θα ξεκινήσει άμεσα τις πρόβες της στη σκηνή της διοργάνωσης, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την ξεχωριστή αυτή εμπειρία.

«Η προσπάθεια δεν είναι προσωπική δική μου αλλά ομαδική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι από πίσω, τα πράγματα γίνονται τόσο γρήγορα, έχω προσθέσει διάφορα στην καθημερινότητά μου. Σιγά-σιγά μπήκα στη φάση της δημοσιότητας. Ήταν λίγο πρωτόγνωρο, δεν είμαι και τόσο για αυτό», δηλώνει η Μαρίνα Σάττι.

«Καλά κάνει και δεν αρέσει σε όλους το τραγούδι. Έχουμε πάρει κάποια ρίσκα, σίγουρα δεν πατάει σε τόσο γνώριμους μουσικούς δρόμους. Η μαμά μου μού είπε: ξαφνιάστηκα λίγο. Από το επόμενο πρωί μου έστελνε μηνύματα και είναι λογικό», συμπληρώνει η τραγουδίστρια στην κάμερα της ΕΡΤ.

«Πάντως, για μένα προσωπικά είναι επιτυχία το ότι κατάφερε να επικοινωνήσει κάποια πράγματα και κάποιες ιδέες. Υπάρχουν πολλές παράμετροι στη Eurovision που ο πολύς κόσμος ίσως δεν γνωρίζει».

«Τώρα που μου δίνεται η ευκαιρία θέλω να πω ότι αυτό το ότι «η Ελλάδα είναι το τάδε και το τάδε» δεν το είπα ποτέ εγώ από το στόμα μου. Σιγά μην πω εγώ τι είναι η Ελλάδα! Απλώς μου έγινε μια ερώτηση και γω περιφραστικά τελοσπάντων ήθελα να εξηγήσω αυτό που θα σας πω και τώρα. Ότι δηλαδή αυτές οι εικόνες είναι αληθινές, σε καμία περίπτωση δεν θέλω ούτε να φανεί η Ελλάδα πιο άσχημη ούτε πιο κάτι από αυτό που είναι. Όμως πραγματικά, όπως ζω εγώ και τις εικόνες που έχω καταγράψει με τα μάτια μου και την ψυχή μου μεγαλώνοντας, δεν πιστεύω ότι κάτι που έχουμε δείξει στο βίντεο κλιπ δεν είναι αληθινό» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Μαρίνα Σάττι στην καθημερινή εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.

Πηγή: zappit.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy