«Η Μαρινέλλα τραγουδάει πλέον στο δωμάτιο του νοσοκομείου»


Στο νοσοκομείο παραμένει η Μαρινέλλα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη σε συναυλία της, στο Ηρώδειο, ωστόσο οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας της. 

Μάλιστα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη μιλώντας για την κατάσταση υγείας της σπουδαίας ερμηνεύτριας στην εκπομπή Buongiorno, ανέφερε πως πηγαίνει όλο και καλύτερα και ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών ενώ επιβεβαίωσε πληροφορία που την θέλει να τραγουδά στο δωμάτιο του νοσοκομείου.

«Η κατάσταση είναι σταθερή, πρέπει να καθίσει τουλάχιστον μία – δύο εβδομάδες στο δωμάτιο να σταθεροποιηθεί και θα δοθούν οι οδηγίες από τους γιατρούς έτσι ώστε να ακολουθήσει την ειδική θεραπεία που πρέπει», δήλωσε αρχικά.

Όσον αφορά το κομμάτι της φυσιοθεραπείας ανέφερε ότι «Η οικογένεια αποφασίζει αν θα γίνει σε ειδικό κέντρο ή στο εξωτερικό. Αυτό πρέπει να ακολουθήσει και έτσι πρέπει να γίνει. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλό είναι οι ασθενείς αυτοί να πάνε σε ειδικά κέντρα, η βοήθεια είναι μεγαλύτερη και υπάρχουν και μηχανήματα αποκλειστικά για αυτές τις θεραπείες».

Σύμφωνα με την κα Παγώνη: «Δυνατή γυναίκα είναι, όλα θα πάνε καλά. Είναι από τους ασθενείς που λένε “εγώ θέλω να ζήσω”».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «Η Μαρινέλλα φαίνεται να είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση καθώς τραγουδάει μέσα στο δωμάτιο του νοσοκομείου»

«Η ζωή της Μαρινέλλας είναι το τραγούδι. Ήταν μια δύσκολη περιπέτεια αυτή, δεν ήταν εύκολα τα πράγματα. (…) Ένα άτομο που βγαίνει από ΜΕΘ ή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, όσο λιγότερες επισκέψεις έχει τόσο καλύτερα είναι. (…) Πρέπει να απαγορεύονται οι επισκέψεις πολλών ατόμων, μόνο η οικογένεια», εξήγησε.

Η Μαρινέλλα τραγουδά μέσα από το νοσοκομείο | Like.com.cy

© 2024 Created by Elephant Media Cy