Star News

Η πολυσυζητημένη Ελληνίδα πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα και αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Μαρία Καζαριάν περνάει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, μιας και ετοιμάζεται να γίνει μανούλα και η χαρά της δεν κρύβεται.

H ίδια έχει προκαλέσει κατά καιρούς πολύ μεγάλη αίσθηση, τόσο με τις δημόσιες εμφανίσεις της, όσο και με τις τοποθετήσεις της.Την Μαρία Καζαριάν την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την συμμετοχή της στο σόου μόδας “My Style Rocks”, όπου και είχε δημιουργήσει διάφορες εντυπώσεις σχετικά με το στυλ της και την μόδα, που είναι κάτι που υπεραγαπά, αφού πάντοτε είχε και έχει προσεγμένο στυλ. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα από τότε που η αδερφή της, Ειρήνη Καζαριάν, είχε λάβει μέρος στο Greece’s Next Top Model, όπου την στήριζε πολύ, μέχρι και που αναδείχθηκε νικήτρια.

Το βράδυ του Σαββάτου 9 Απριλίου, η Μαρία Καζαριάν, με μια δημοσίευση στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram επεφύλασσε την απόλυτη έκπληξη για τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και τους ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, δείχνοντας πολύ χαρούμενη. Η ίδια έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας της με χιούμορ: «Πρόσφατα πήρα λίγο βάρος».

Με την σειρά της, δεν θα μπορούσε η αδερφή της να μην σχολιάσει το γεγονός ότι θα γίνει θεία, αναδημοσιεύοντας την ανάρτηση της αδερφής της και γράφωντας:

«Proud of you mοmmy /Περήφανη για σένα μαμά».

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy