Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση

Το 2017 η Ράνια Τζίμα και Γαβριήλ Σακελλαρίδης βάφτισαν την κόρη τους σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο με νονές να γίνονται 3 φίλες του ζευγαριού. Αυτήν τη φορά, 7 χρόνια μετά τη βάφτιση της κόρης της, η παρουσιάστρια έγινε η ίδια νονά.

Χρέη νονάς, λοιπόν, αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής η Ράνια Τζίμα η οποία βάφτισε το ένα από τα 2 παιδιά που έχουν αποκτήσει οι δημοσιογράφοι Γιώργος Γρηγοριάδης και Χριστίνα Ιορδανίδου. Και οι 2 είναι πολύ καλοί της φίλοι. Να σημειωθεί ότι οι 2 δημοσιογράφοι έγιναν γονείς τον Ιούνιο του 2023, όταν ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η κόρη τους πήρε το όνομα Στελλίνα και ο γιος τους ονομάστηκε Απόστολος.

Η Ράνια Τζίμα έγινε νονά: Το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε και η φωτογραφία με την κόρη της

Η βάφτιση έλαβε χώρα την Κυριακή, 19 Μαΐου και η Ράνια Τζίμα δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί με τους ακόλουθούς της αυτήν τη σημαντική στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο που αποτελείται από διάφορα κλιπάκια με την επί 20 χρόνια φίλη της, Χριστίνα Ιορδανίδου, από αυτήν την ιδιαίτερα σημαντική μέρα και για τις 2.

«20 χρόνια φιλίας επισφραγιστήκαν με την βάπτιση της Στελλίνας μας! Καλοφώτιστο το κορίτσι μας!», έγραψε η Ράνια Τζίμα στην περιγραφή του βίντεο. Σκρολάροντας παρακάτω, βλέπεις φωτογραφίες της ίδιας από τον χώρο της εκκλησίας, κατά τη διάρκεια της βάφτισης.

Ράνια Τζίμα

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Η Ράνια Τζίμα επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο, μάξι φόρεμα με έναν ώμο. Ολοκλήρωσε το look της με μαύρο clutch και μαύρα, ψηλοτάκουνα πέδιλα. Για το make up της επέλεξε ήπιους χρωματικούς τόνους, οι οποίοι «έδεσαν» με το υπόλοιπο σύνολο, διατηρώντας έτσι την απαραίτητη ισορροπία στο look της. 

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Ράνια Τζίμα

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Φυσικά, από το πλευρό της δεν έλειπε η κόρη της, που σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα είναι το κορίτσι που στεκόταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της βάφτισης. Θαυμάζεις μαμά και κόρη στην παρακάτω φωτογραφία.

Ράνια Τζίμα

NDPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

ladylike.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy