Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μια τρυφερή αναφορά για την κόρη της: “Ήρθε στο όριο της προωρότητας”

“Είναι ένα παιδί δυναμικό και βιαστικό που βιάζεται να κατακτήσει τη ζωή της και τις κορυφές της” εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με μια ειδική αναφορά στην αγαπημένη της κόρη, Νάγια θέλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή να ξεκινήσει το Happy Day στον Alpha, το πρωινό της Μ. Τετάρτης. Κι αυτό μιας και η κορούλα της παρουσιάστριας έχει σήμερα γενέθλια ενώ γεννήθηκε επίσης Μεγάλη Τετάρτη, όπως άλλωστε είναι και η σημερινή ημέρα.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή  σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μπορεί να διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα, Μ. Τετάρτη σήμερα αλλά είναι και Πρωτομαγιά. Για μένα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα γιατί σαν σήμερα γεννήθηκε η κόρη μου και θέλω να σας πω ότι ήταν Μ. Τετάρτη όταν γεννήθηκε η κόρη μου. Απίστευτη σύμπτωση».

«Θέλω να δώσετε (σ.σ. στον αέρα) τις κορούλες μου που φιλάνε τον μπαμπά τους, στη φωτογραφία που έδωσα, γιατί δεν θα ξεχάσω πριν από 11 χρόνια, το 2013, όταν είχα πάει τότε Μεγάλη Τετάρτη στον ΑΝΤ1 όπου έκανα το Fthis. Πήγαινα για να γράψω εκπομπή και ξαφνικά με έπιασαν οι πόνοι, ήταν αυτό που δεν ήθελα να το πιστέψω. Έσπασαν τα νερά, για την ακρίβεια. Δεν μου είχε ξανασυμβεί και τότε μου λένε «ξέρεις τι; Γεννάς! Πήγαινε γρήγορα στο μαιευτήριο». Και κάπως έτσι ήρθε η βιαστική ταυρολιονταρίνα μου στη ζωή».

https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599y13k43wmecm&playlistId=v-d0y1zzmzro7d

«Στην πορεία κατάλαβα, επειδή ήρθε στις 36 εβδομάδες, στο όριο σχεδόν της προωρότητας. Δηλαδή τρεις μέρες πριν να είχε γεννηθεί, θα θεωρούνταν οριακά πρόωρη. Κατάλαβα όμως, γνωρίζοντας τη Νάγια μου, ότι είναι ένα παιδί δυναμικό και βιαστικό που βιάζεται να κατακτήσει τη ζωή της και τις κορυφές της» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day για να δώσει συνέχεια στην γνώριμη ροή της εκπομπής του Alpha.

«Της εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι πάντα ευτυχισμένη, δυνατή, δυναμική και να μας κάνει πολύ περήφανους γιατί είναι ένα πολύ καλό παιδί πάνω απ’ όλα».

zappit.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy