Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη φωτογραφία με τον Γιάννη Καραβασάνη στα social media

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν εκθέτει την προσωπική της ζωή και την κρατά συνήθως μακριά από τα social media. Ωστόσο, έκανε τη διαφορά και σε πρόσφατη ανάρτησή της, ανέβασε φωτογραφία με Γιάννη Καραβασάνη.

Πρόκειται για τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο είναι ξανά μαζί εδώ και λίγους μήνες.

Σε ένα Q&A που έκανε χθες, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, το μοντέλο απάντησε σε ερώτηση ενός από τους ακολούθους της, σχετικά με το πώς είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην.

Τότε, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου επέλεξε να δημοσιεύσει ένα τρυφερό κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο φρόντισε να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του προσώπου του αγαπημένου της.

«Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φώτο μας. Θα είναι το μυστικό μας. Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει» έγραψε στο ίδιο story της.

Δείτε την ανάρτησή της

ilianagiannis82

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η παρουσιάστρια του «Love Island» μίλησε στο περιοδικό «Hello» για τις δεύτερες ευκαιρίες και παρά τον γάμο της με τον Γιάννη, που έληξε σύντομα, θεωρεί ότι μπορούν να πορευτούν ξανά μαζί.

«Όταν περνάς καλά, όλα ωραία σου φαίνονται. Όταν δημοσιοποείται κάτι, νιώθεις και λίγο σαν να παραβιάζεται η ζωή σου. Πλέον, πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, ενώ παλαιότερα δεν πίστευα. Δεν ξέρω, όμως, πώς μου συνέβη αυτό με τον Γιάννη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε πως πλέον πάνω από κάθε λογική βάζει το συναίσθημά της.

«Κάποιοι πιστεύουν ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει. Πολλές φορές βάζουμε τη λογική πάνω από το συναίσθημα. Εγώ πλέον βάζω πάνω από όλα το ένστικτό μου», δήλωσε.

Τέλος, είπε πως δεν έχει δεχτεί ποτέ στη ζωή της πρόταση γάμου.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy