Star News

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Tα “αυτοκόλλητα” νύχια της μας έχουν τρελάνει -Όλα τα tips από την nail artist της!

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί με τις αποσκευές της για την Τενερίφη πήρε και κασετίνες με νύχια φτιαγμένα ειδικά για εκείνη και σχέδια που η ίδια διάλεξε για να ταιριάζουν με τα outfit της.

Ναι καλά άκουσες! Η Ηλιάνα έχει τρέλα με την nail art, λατρεύει τα περιποιημένα άκρα, τα ιδιαίτερα σχέδια και τους πειραματισμούς στο σχήμα -μια τρέλα που έφερε μαζί της από την παραμονή της στην Αμερική!

Από το φλογερό κόκκινο που έκανε πρόσφατα, το nude, τα glazed nails μέχρι και “γαλλικό” σε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή τα έχει κάνει όλα κι εμείς δεν σταματάμε να τα χαζεύουμε!

Η nail artist της, Γεωργία Ταξιάρχη με την οποία και μίλησα μας λέει όσα θέλουμε να ξέρουμε για τα νύχια της που αλλάζει καθημερινά σαν… τα πουκάμισα!

Αρχικά της ετοίμασε τα σετ νυχιών πριν φύγει για το μακρινό ταξίδι (στην Τενερίφη εννοώ όπου γυρίζονται τα επεισόδια του “Love Island” το οποίο και παρουσιάζει) ώστε να έχει τη δυνατότητα ανάλογα το οutfit και το μακιγιάζ να ταιριάζει το χρώμα και το σχήμα των νυχιών της!

Κάθε της εμφάνιση είναι “δουλεμένη” άλλωστε πάνω σε ένα συγκεκριμένο concept και το συνολικό αποτέλεσμα μετράει!

Η Γεωργία μας εξηγεί πως πρόκειται για τα Press-Οn nails, δηλαδή έτοιμα νύχια που απλά τοποθετείς επάνω στη βάση σου και τα κολλάς με αυτοκόλλητο (μπορείς και με ειδική κόλλα νυχιών).

Για να καταλάβεις ακριβώς τι εννοώ δες εδώ τη διαδικασία που δεν είναι καθόλου χρονοβόρα αλλά ούτε επιβαρύνει το νύχι!

Δούλεψε πάνω από ένα μήνα για να ετοιμάσει τόσα πολλά και διαφορετικά σχέδια για την Ηλιάνα!

@auraxnail French babyboomer long press on nails #asmr #asmrnails #pressonnails #fypnails #fakenails #tiktokmademebuyitus ♬ suono originale – Aurax Press On Nails

Φτιαγμένα με soft gel δηλαδή καλή ποιότητα υλικού που “χτίζεις” το νύχι (δεν έχουν καμία σχέση με τα πλαστικά) που φαίνονται σαν αληθινά και μπορείς να εφαρμόσεις και μόνη σου χωρίς τη βοήθεια ειδικού!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που όπως μάθαμε είναι η πιο “υπομονετική και εύκολη πελάτισσα” όταν φτιάχνει τα νύχια της τα προτιμάει μακριά, έχει αδυναμία στα coffin nails, τα στιλέτο αλλά και τα almond nails! Και της πάνε όλα!

Δεν είναι τυχαίο που η Ηλιάνα παρακολουθεί τις τάσεις στα νύχια και μάλιστα στα Highlights στο Instagram account της έχει κατηγορία “NAILS” και μας δείχνει όλα τα σχέδια που έχει τολμήσει!

Tα νύχια της κάθε φορά είναι statement και όλες εμείς τα “λιγουρευόμαστε” και ψάχνουμε εκείνο το σχέδιο που θα “αντιγράψουμε” όταν κλείσουμε το επόμενο ραντεβού μας!

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy