Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου εδώ και έναν μήνα ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους στον μοναχογιό τους! Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, το ζευγάρι έφτιαξε τις αποσκευές του και κατέβηκε στο σπίτι του στην Αθήνα, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του επιχειρηματία δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται εκτός πρωτεύουσας.

Και μπορεί εκείνος να λείπει κάποιες ώρες από το σπίτι λόγω της δουλειάς, όμως η Ιωάννα Τούνη είναι αχώριστη από τον γιο τους, αφού τους πρώτους μήνες της ζωής του την έχει απόλυτη ανάγκη. Μαμά και γιος περνούν όλη την ημέρα αγκαλιά, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο ελεύθερος χρόνος του ζευγαριού είναι πολύ περιορισμένος, όμως, όταν ο γιος τους κοιμάται, προσπαθούν να κάνουν πράγματα μαζί και να χαλαρώσουν. Το βράδυ της Πέμπτης 9/2, η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους την αγαπημένη τους συνήθεια με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου εν μέσω της κακοκαιρίας Μπαρμπαρα.

Και μπορεί το κρύο να είναι τσουχτερό και το χιόνι να παραμένει σε πολλές περιοχές της Αττικής – όπως κι σε εκείνη που βρίσκεται το σπίτι του ζευγαριού – όμως αυτό δεν τους πτοεί. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έβαλαν τζακούζι στον κήπο τους, προκειμένου να αποφορτίζονται και να χαλαρώνουν μετά από μια δύσκολη ημέρα.

 

Ενώ, λοιπόν, το χιόνι έχει σκεπάσει την αυλή του, το ζευγάρι απολαμβάνει το μπάνιο του στο τζακούζι με τη θέα να είναι εντυπωσιακή και να μας ταξιδεύει στις Άλπεις.

«Και όμως δεν είμαστε σε χιονισμένο σαλέ στις Άλπεις, αλλά στο σπίτι μας Αθήνα και απολαμβάνουμε το σπα εξωτερικού χώρου μας», σημείωσε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy