Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ιωάννα Τούνη και μόλις μοιράστηκε με τους followers της το πιο τρυφερό της βίντεο.

Ο μπέμπης της κλωτσάει και εκείνη νιώθει απόλυτα ευτυχής. Η Ιωάννα Τούνη περιμένει πώς και πώς την έλευση του μωρού της και κάθε στιγμή – πρωτόγνωρη- για εκείνη τη γεμίζει χαρά και λαχτάρα.

Μπορεί οι πρώτοι μήνες της να μην ήταν και οι πιο εύκολοι όμως πλέον η καθημερινότητα της είναι καλύτερη κι έτσι απολαμβάνει κάθε στιγμή.

Στο νέο βίντεο που ανέβασε η Ιωάννα χαϊδεύει την κοιλίτσα της και ο μικρούλης την κλωτσάει!

«Δεν σας έχω δείξει ακόμη τις κλωτσιές που μου δίνει ο μπέμπης όλη μέρα.. παρατήρησε να δεις. Δεν είναι σοκ; Όχι δεν πονάει είναι περίεργο τρυφερό συναίσθημα», σημειώνει η ίδια.

Δες το βίντεο της:

Θυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην Ιωάννα στο ταξίδι τους στη Βενετία με την ίδια να ποζάρει με ένα υπέροχο μονόπετρο.

Η Ιωάννα μάλιστα τόνισε ότι υπάρχει και ένα βίντεο, το οποίο δεν είναι έτοιμη ακόμα να το μοιραστεί, μια και κάθε φορά που το βλέπει συγκινείται πάρα πολύ!

«Πρώτη φορά ακούω κι εγώ μαζί σας τον Δημήτρη να μιλάει για την πρόταση. Εν τω μεταξύ επειδή έγινε πάνω στην γόνδολα πάνω στην οποία εγώ είχα κανονίσει εκείνη την στιγμή να κάνω φωτογράφιση, καλά έχουμε φωτογραφίες εννοείται, αλλά η φωτογράφος έχει βγάλει με το κινητό της βίντεο. Δεν είμαι ακόμα έτοιμη να το μοιραστώ μαζί σας. Κάποια στιγμή θα το δούμε, μπορεί να το βάλω» είπε η Ιωάννα Τούνη χαρακτηριστικά στο βίντεο της!

Πηγή: gossip-tv.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy