Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ!

H ταλαντούχα Κύπρια τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Down Town”, η οποία και κυκλοφόρησε την περασμένη Κυριακή 3 Απριλίου, αποκάλυψε περισσότερες προσωπικές λεπτομέρειες για την πολύχρονη σχέση αγάπης και έρωτα με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Μιχάλη Κουϊνέλη!

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Πρίφτης την ρώτησε για την συμμετοχή του συντρόφου της ως κριτής στο X-Factor αλλά και για το αν τσακώνονται η ίδια απάντησε τα εξής:

Ο Μιχάλης πώς σου φαίνεται φέτος ως κριτής τον «Χ-Factor»;

Το έχει κάνει κι άλλες φορές αυτό και είναι εξαιρετικός. Μου αρέσει πολύ, γιατί Θα πει αυτό που πρέπει να πει, είναι υπεύθυνος, προστατευτικός μετα παιδιά κι έχει και πολυ χιούμορ. Γελάω πολύ με τον Μιχάλη. Δεν είναι αυστηρός με την έννοια τον «κακού», είναι γλυκός με τους συμμετέχοντες, αλλά απόλυτα σωστός. Βασικά, το χαρακτηριστικό του είναι το χιούμορ. Είναι αυθόρμητος, ειλικρινής και καλοσυνάτος. Έχει ένα αστέρι μέσα του και είναι ευλογημένος!

Γνωρίζοντας τόσο εσένα, όσο και τον Μιχάλη, μου βγάζετε ότι εσείς οι δυο δεν τσακώνεστε ποτέ: Έτσι είναι;

‘Οπως όλα τα ζευγάρια, ίσως κάποιες φορές έχουμε τις διαφωνίες μας. Αλλά τσακωμοί δεν γίνονται. Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαστε δυο άνθρωποι -ειδικά ο Μιχάλης- που δεν Χάνουμε την παιδικότητά μας. Ο Μixάλης είναι ευχάριστος άνθρωπος και το χιούμορ που κάνει σώζει καταστάσεις. Εντάσεις μπορεί να υπάρξουν, αλλά τη στιγμή της έντασης θα πετάξει κάτι, θα κάνει την πλάκα του και θα γελάσουμε. Ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα.

Πες μου μερικά…

Στον τρόπο που βλέπουμε και αντιμετωπίζουμε τη ζωή. Έχουμε κοινούς στόχους, ίδιο όραμα, θέλουμε τα ίδια πράγματα: Έχουμε κοινή κοσμοθεωρία.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ήβη Αδάμου βρίσκεται στα καλύτερα της καθώς πρόσφατα έχει κυκλοφορήσει το νέο της τραγούδι με τίτλο “Αγοράκι μου”.

Πηγή: showbiz.cyprustimes.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy