Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Ο Στράτος Διονυσίου δεν ευνόησε το ζευγάρι του J2US!

Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από το πρόγραμμα του Alpha. «Καλύτερα μαζί σου» ερμήνευσε το ερωτευμένο ζευγάρι με τον έναν να έχει μάτια μόνο για τον άλλον.

Αν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, όμως, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης προσπάθειας, ο νεαρός τραγουδιστής και παραγωγός δεν δίστασε να ρίξει… μια ζεϊμπεκιά στα πλαίσια της σκηνικής τους εμφάνισης χωρίς όμως να «μαζέψει» τα σκληρά σχόλια της Καίτης Γαρμπής, του Σταμάτη Φασουλή, της Δέσποινας Βανδή και της Βίκυς Σταυροπούλου.

«Ήταν λάθος, παιδιά μου. Ήταν λάθος. Ήταν λάθος. Αλλά δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι, βρε Ιλάειρα, δεν μπορώ μετά να βάζεις τα κλάματα. Για αυτό και σου έβαλα έναν βαθμό παραπάνω. Δεν φταις εσύ, το τραγούδι ήταν πολύ άλλο για σένα. Δεν μπορείς να το πλησιάσεις από πουθενά» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Σταμάτης Φασουλής προς την διαγωνιζόμενη αγαπημένη του Μαυρίκιου Μαυρικίου, Ιλάειρα Ζήση.

«Δεν σωζόταν Ιλάειρα από πουθενά» υπογράμμισε, με τη σειρά της, η Δέσποινα Βανδή στο ζευγάρι του J2US.

Πηγή: zappit.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy