Καλύτερα δε γίνεται: Τα lifestyle νέα από τον Χρήστο Κούτρα – Πασίγνωστη τραγουδίστρια τραγούδησε σε κατάστημα με είδη υγιεινής και της έκαναν δώρο τις αγορές της

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Τα lifestyle νέα παρουσίασε στην εκπομπή «Καλυτέρα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου».

Τα νέα της showbiz από τον Χρήστο Κούτρα

Ο διευθυντής του FTHIS.GR εμφανίστηκε αυτή την εβδομάδα από το σπίτι του Άγιου Βασίλη στην Δράμα, καθώς σήμερα μαζί με την Γιώτα Τσιμπρικίδου θα παρουσιάσουν την έναρξη της Ονειρούπολης για τα φετινά Χριστούγεννα.

Ο Χρήστος Κούτρας σχολίασε αρχικά μαζί με τη Ναταλία Γερμανού και την παρέα της όσα έγιναν στο χθεσινοβραδινό J2US, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της Δέσποινας Βανδή, Μελίνα Νικολαΐδη, η οποία είναι ερωτευμένη με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Οι δυο τους είναι μαζί 6 μήνες, ενώ η γνωριμία τους έγινε στο γυμναστήριο, καθώς ο 34χρονος είναι ο γυμναστής της μητέρας της. Η Δέσποινα Βανδή είναι, μάλιστα, πολύ χαρούμενη που η κόρη τους είναι ερωτευμένη με τον συγκεκριμένο άνδρα, ενώ η Μελίνα έχει ενημερώσει και τον πατέρα της, Ντέμη Νικολαΐδη, για την σχέση της.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος σχολίασε την έξοδο του Χρήστου Μάστορα στο νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Κακοσαίος. Την Παρασκευή το βράδυ ο καλλιτέχνης,  πριν την δική του εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, βρέθηκε στην «Ακτή Πειραιώς» και ανέβηκε στην σκήνη και τραγούδησε μαζί την Νατάσα Θεοδωρίδου, ενώ στην εκπομπή προβλήθηκαν και πλάνα από την συνύπαρξη των δύο ερμηνευτών.

Ο διευθυντής του FTHIS.GR δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο νέο έρωτα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αθλητικογράφος είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν από το καλοκαίρι και έκαναν διακοπές μαζί στα Χανιά.

Εννοείται πως και σήμερα ο Χρήστος Κούτρας είχε ένα κουίζ για το τηλεοπτικό κοινό. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως πασίγνωστη τραγουδίστρια έκανε ανακαίνιση στο σπίτι της μητέρας της και συγκεκριμένα στο μπάνιο και για αυτό επισκέφτηκε κατάστημα με είδη υγιεινής. Στο τέλος, όταν πήγε να πληρώσει, ο ιδιοκτήτης της ζήτησε να ερμηνεύσει μια επιτυχία της και σε αντάλλαγμα να της κάνουν δώρο όλες τις αγορές της. Η τραγουδίστρια το έκανε και έτσι δεν πλήρωσε απολύτως τίποτα!

Πηγή: fthis.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy