Κέιτ Μίντλετον – πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί φοβούνται τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Η επικοινωνία και η δημόσια παρουσία και εικόνα στα ΜΜΕ είναι το παν για την βασιλική οικογένεια της Βρετανίας. Έτσι η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρονται να ανησυχούν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα γίνουν το δημόσιο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας.

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι αποχώρησαν από τις θέσεις τους ως εργαζόμενη μέλη του Παλατιού το 2020, ολοκλήρωσαν ένα επιτυχημένο ταξίδι στη Νιγηρία νωρίτερα αυτό το μήνα.

Αυτό το ταξίδι φέρεται να έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία και προβληματισμό στην βασιλική οικογένεια αφού θύμιζε μία βασιλική περιοδεία και όχι ιδιωτική επίσκεψη.

Ταυτόχρονα τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι η βασιλική οικογένεια θα αναβάλλει τις δημόσιες υποχρεώσεις «που μπορεί να φαίνεται ότι αποσπούν την προσοχή ή αποσπούν την προσοχή από την προεκλογική εκστρατεία» τις επόμενες έξι εβδομάδες ενόψει των γενικών εκλογών.

«Οι ανώτεροι βασιλικοί, ειδικά ο Ουίλιαμ και η Κέιτ, φοβούνται ένα πράγμα πάνω απ’ όλα, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα συνεχίσουν να οργανώνουν ταξίδια σε όλο τον κόσμο μέχρι να θεωρηθούν το δημόσιο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας», είπε ο συγγραφέας και ειδικός σε βασιλικά θέματα, Τομ Κουίν.

Και πρόσθεσε: «Ο φόβος γίνεται χειρότερος επειδή ο Ουίλιαμ γνωρίζει ότι με τη σύζυγό του να έχει προσβληθεί από καρκίνο δεν μπορεί να ανταγωνιστεί και δεν μπορεί να σταματήσει το τρενάκι του τρόμου της Μέγκαν και του Χάρι».
Το ζευγάρι ήδη σε μήνυμα που έχει στείλει για να ευχαριστήσει τον λαό της Νιγηρίας για την υποδοχή άφησε να εννοηθεί ότι θα συνεχίζουν ανάλογα ταξίδια.

Μάλιστα η επίσκεψη στην Νιγηρία πιστεύεται ότι εξόργισε τη βασιλική οικογένεια και ειδικότερα τον πρίγκιπα Ουίλιαμ. Ο Τομ Κουίν εξήγησε: «Ο Ουίλιαμ είναι απολύτως εξοργισμένος και αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον. Ο Κάρολος λέγεται ότι είναι πιο θυμωμένος από όσο τον έχει δει ποτέ κανείς. Αυτό που πραγματικά έχει αναστατώσει τα πνεύματα είναι το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί αντιμετώπισαν τη Μέγκαν και τον Χάρι σαν να νόμιζαν κι αυτοί ότι επρόκειτο για επίσημη περιοδεία. Όλα τα σημάδια ήταν εκεί, καθώς υποδέχθηκαν το ζευγάρι με χορούς, δεξιώσεις, επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα».

Επιπλέον ο Τομ Κουίν τόνισε ότι αν δει κανείς το ταξίδι του ζευγαριού στην Νιγηρία είναι «εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί οι ανώτεροι βασιλείς ανησυχούν» και δήλωσε ότι θα μπορούσε να είναι ότι η επίσκεψη στη Νιγηρία σχεδιάστηκε για να δώσει την εντύπωση ότι ο Χάρι και η Μέγκαν εξακολουθούν να είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Όλα όσα θα περίμενε κανείς από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη ήταν εκεί, οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματισμένους στρατιώτες και ανάπηρους. Οι ομιλίες της Μέγκαν και του Χάρι και η όλη συμπεριφορά τους έχουν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι εξακολουθούν να είναι πλήρως εργαζόμενα βασιλικά μέλη και αυτό δεν αρέσει καθόλου στον Ουίλιαμ και στον πατέρα του βασιλιά Κάρολο», κατέληξε ο συγγραφέας.

Κέιτ Μίντλετον – πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί φοβούνται τον Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ (enikos.gr)

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy