Star News

“Κοκκίνησε” το σπίτι του Αλεξάνδρου & της Τούνη – Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με την Ιωάννα να τραγουδά στον μπέμπη…

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Ιωάννα Τούνη ως νέα μανούλα ψάχνει να βρει τρόπους να ησυχάσει το μωρό της από τους κολικούς και τα κλάματα, καθώς μόλις τον αφήνει από την αγκαλιά της δεν σταματάνε τα δάκρυα και αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί να επανέλθει με τίποτα στην ρουτίνα της και δεν μπορεί να περιποιηθεί ούτε τον εαυτό της, αλλά ούτε και το σπίτι της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Την Παρασκευή 17/2, ωστόσο, η influencer και ο καλός της βρήκαν έναν άλλο τρόπο να τον καθησυχάσουν. Εκείνη τον κρατούσε στην αγκαλιά της, γυμνούλη, φορώντας μόνο την πάνα του και του τραγουδούσε τον ύμνο του Ολυμπιακού, με τον περήφανο μπαμπά να την επικροτεί.

Η Ιωάννα Τούνη τραγουδά τον ύμνο του Ολυμπιακού στο γιο της

Βέβαια, δεν το είπε απόλυτα σωστά και εκείνος της έκανε παρατήρηση, γιατί θέλει το παιδί της να βγει Ολυμπιακός από κούνια, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως ο μπέμπης πρέπει να μαθαίνει από αυτή την ηλικία να κάνει τις σωστές επιλογές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης το πρωί της Τρίτης (14/2) μίλησε στο «Πρωινό μας» και είπε μερικά άκρως συγκινητικά λόγια για την οικογένεια του, με την Ιωάννα Τούνη και τον μικρό πιράνχας.

«Είναι μια χαρά η Ιωάννα, δόξα τω Θεώ. Στον θηλασμό, στο παιδί, σε όλα», σχολίασε για την Ιωάννα Τούνη, ενώ μίλησε και για τον χρόνο που περνούν μαζί ως ζευγάρι: «Έχουμε και τις δικές μας προσωπικές στιγμές και αυτό είναι το λογικό. Δεν τελειώνει η ζωή μας, συνεχίζεται».

Για τα νέα δεδομένα μετά τον ερχομό του μωρού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου σημείωσε: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κάνεις οικογένεια, ολοκληρώνεσαι, αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι ολοκληρώνει την προσωπική σου ζωή και γενικότερα τη ζωή σου. Κάνεις ένα παιδί και το βάζεις στους ρυθμούς της ζωής σου. Αλλάζει η ζωή σου, αλλά πρέπει όλα αυτά να συμβαδίζουν και να υπάρχει ένας ρυθμός», ενώ όταν ρωτήθηκε για το όνομα του παιδιού του, απάντησε:

«Είναι πολύ νωρίς να συζητάμε για όλα αυτά, γιατί ο μικρός είναι μόλις 35 ημερών… Δεν θα πάμε σε πατροπαράδοτο κομμάτι».

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy