Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι στιγμές που τα παιδιά της την είδαν να λυγίζει και το μετάνιωσε


Το power girl της απογευματινής ζώνης του Sfera 96,8 Κωνσταντίνα Ευριπίδου, μίλησε στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους και στο περιοδικό Down Town, για τη νέα της ζωή στη Λεμεσό, για τα παιδιά της για τις δύσκολες αποφάσεις που χρειάστηκε να πάρει αλλά και τις στιγμές που λυγισε μπροστά στην Αριάδνη και τον Νικόλα.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη:

Βλέπεις στοιχεία δικά σου στα παιδιά σου;

Ναι, γιατί έχω δώσει και στους δύο τους σημαντικά χαρακτηριστικά μου. Η Αριάδνη έχει πάρα πολύ έντονα το πείσμα και τον δυναμισμό μου, την ανεξαρτησία μου, την εικόνα μου. Είμαστε ίδιες σε όλα. Στον Νικόλα βλέπω τη δοτικότητά μου, την ευαισθησία μου, την ηρεμία μου, πολλές φορές.

Μαζί μοιράζεστε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σας. Υπήρξαν στιγμές που να σε είδαν να λυγίζεις;

Ναι, έχει συμβεί να κλάψω μπροστά τους και να το μετανιώσω, όμως από την άλλη δεν ξέρω αν τελικά είναι και τόσο κακό το να είσαι απλά ανθρώπινος απέναντι στα παιδιά σου. Ακόμα και η στεναχώρια, δεν είναι παρά ένα συναίσθημα απόλυτα φυσιολογικό, το οποίο πρέπει να το αναγνωρίζουν τα παιδιά στους γονείς, χωρίς βέβαια αυτό να γίνεται η καθημερινότητά τους. Το να δουν κάποια στιγμή τη μαμά τους να λυγίζει, ενώ την έχουν συνηθίσει πάντα να είναι χαρούμενη και ευτυχισμένη, θεωρώ ότι είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα να το ζήσουν. Δεν είμαι από τις μαμάδες που θέλουν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν σε γυάλα ή σε ένα ροζ σύννεφο ή σε έναν κόσμο με χρυσόσκονη, γιατί θεωρώ ότι δεν θα μπορούν να ανταπεξέλθουν εύκολα στη μετέπειτα ζωή τους.

Ως μια προσωπικότητα με επίδραση σε πάνω από 100 χιλιάδες ανθρώπους στη σφαίρα των social media, συμβαίνει να επικοινωνούν μαζί σου γυναίκες που έχουν βγει και αυτές από έναν γάμο με παιδιά;

Έχω πάρα πολλές διαδικτυακές φίλες που είναι single mothers και νιώθω πάρα πολύ ωραία για αυτό. Δεν θα σου κρύψω ότι πολλές φορές λαμβάνω μηνύματα από άλλες γυναίκες που μοιράζονται μαζί μου την επιθυμία τους να χωρίσουν, λέγοντάς μου ότι δεν τολμούν να το κάνουν, επειδή έχουν για παράδειγμα ένα παιδί. Σίγουρα δεν είμαι ψυχολόγος, αλλά με βάση τη δική μου φιλοσοφία στη ζωή, προσπαθώ να δίνω δύναμη στις γυναίκες που μπορεί να πιστεύουν ότι τελειώνει η ζωή τους μετά από ένα διαζύγιο. Θεωρώ ότι ακόμα και οικονομικά ανεξάρτητη να μην είναι μια γυναίκα ή ακόμα και την καταλληλότερη βοήθεια να μην έχει, οφείλει από το να είναι δυστυχισμένη, να δοκιμάσει να φτιάξει τη ζωή της, όπως εκείνη τη θέλει, σιγά σιγά, έχοντας φυσικά και έμπρακτη τη στήριξη από την κοινωνία.. Δεν είναι όλα εύκολα από τη μία μέρα στην άλλη και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να είσαι single mother, όπως είμαι και εγώ. Προσωπικά, είναι τόσα πολλά που θέλω να κάνω, τόσο για τα παιδιά μου όσο και για την καριέρα αλλά και την προσωπική μου ανάπτυξη και ταυτόχρονα όλα πολύ πιο δύσκολα. Παρόλα αυτά, δεν μετανιώνω για καμία μου απόφαση. Νιώθω ότι τα βήματα που έκανα ήταν τα σωστά, παρόλες τις δυσκολίες, τις συνέπειες των οποίων εγώ τις επωμίζομαι, χωρίς να επιβαρύνω κάποιον άλλο.

Con1

Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Οι στιγμές που λύγισε μπροστά στα παιδιά | Like.com.cy (philenews.com)

© 2024 Created by Elephant Media Cy