Edit Template

Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, είχε πραγματοποιηθεί η βάφτιση του γιου του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη, Ιάσωνα, ενώ το ευτυχισμένο  ζευγάρι σε λίγο καιρό θα υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του.

Ο Κώστας Σόμμερ μοιράστηκε σήμερα στο Instagram ένα βίντεο από την βάφτιση του γιου του, στο οποίο συγκεκτρώνονται οι πιο ευχτυχισμένες στιγμές της οικογένειάς τους.

«Αυτή η μέρα θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, το αγοράκι μου βαφτίστηκε, η οικογένειά μας μεγάλωσε. Μια μέρα που γιορτάσαμε το μικρό μας με την οικογένεια, τους φίλους και αυτούς που μας αγαπούν… Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας σε αυτή την όμορφη στιγμή της οικογένειάς μας. Όλα τα άλλα φαίνονται τόσο μικρά και ανούσια μπροστά σου… Μικρός μου Πρίγκιπας, Μικρός μου Ιάσονας, Γιος μου… Οικογένειά μου…» σημείωσε ο ευτυχισμένος πατέρας στη λεζάντα της δημοσίευσής του.

Δείτε τη δημοσίευση

Όπως είχε αποκαλύψει ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη σε συνέντευξή τους για το ευτυχές γεγονός: «Η βάπτιση του γιου μας και το θέμα θα είναι η ζούγκλα. Θέλαμε να είναι σε στενό κύκλο και θα έχουμε 150 καλεσμένους».

Επιπλέον σε μία ακόμα συνέντευξή τους  στην εκπομπή «Happy Day», το ζευγάρι που αναμένεται να υποδεχτεί σε λίγο καιρό και τον δεύτερο καρπό του έρωτά του, είχε αναφέρει:  «Μέσα σε δύο χρόνια τα κάναμε όλα μαζί. Ευτυχώς μας ευλόγησε ο θεός ήρθε το πρώτο μας παιδάκι, μετά ήρθε γρήγορα και το δεύτερο και καλύτερα κιόλας γιατί δεν ξέρω αν θα μπαίναμε εύκολα ξανά σε αυτή τη διαδικασία μετά από χρόνια».

Με τη σειρά της, η Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησε για τις  δύο εγκυμοσύνες της, τονίζοντας πως: «Και οι δύο εγκυμοσύνες μου είναι πολύ καλές. Με τον γιο μου έχω μονή δεν θέλω να τον αφήνω μόνο του, για αυτό τον παίρνουμε παντού μαζί».

«Πριν γεννηθεί ο Ιάσονας η Βαλεντίνη έλεγε εγώ δεν θέλω να γίνω η Ελληνίδα μαμά και να είμαι από πάνω, αλλά νομίζω έγινε χειρότερη από αυτό. Για εμένα το παιδί είναι μεγεθυντικός φακός, αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση, θα γίνει μεγαλύτερο και αν είναι καλή η σχέση θα γίνει ακόμα μεγαλύτερη» τόνισε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Τέλος, η Βαλεντίνη Παπαδάκη σχολίασε την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της, λέγοντας: «Ξεπέρασα την απώλεια του πατέρα μου γρήγορα και προσπάθησε να μην αφήσω να επηρεάσει ούτε τη σχέση μου, αλλά ούτε την εγκυμοσύνη μου. Πιο πολύ με ένοιαζε για την εγκυμοσύνη γιατί το μωράκι που κυοφορείς τα καταλαβαίνει όλα, ενώ το άλλο κάπως μπορείς να το κοροϊδέψεις με γέλια και παιχνίδι».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy