Star News

Κυκλοφόρησε ο τελευταίος του δίσκος – Φόρος τιμής στον αδικοχαμένο ράπερ

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Το τελευταίο άλμπουμ του Mad Clip περιέχει 17 κομμάτια.

Ο Mad Clip, ο hardest working man της ελληνικής rap/ trap σκηνής με τις αλλεπάλληλες μεγάλες επιτυχίες, συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του.

Με χαρά και συγκίνηση, η Capital Music και η Panik Records κυκλοφορούν το νέο άλμπουμ «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» του Mad Clip.

Το album, το οποίο έχει ως τίτλο τη φράση από την οποία προέκυψε το καλλιτεχνικό όνομα του Mad Clip, είναι ένας φόρος τιμής στον τον ίδιο τον και το πλούσιο μουσικό έργο του, το οποίο οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο που αγάπησε τον Mad Clip και τα τραγούδια του.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», το οποίο κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, περιλαμβάνει 17 tracks και την εκτελεστική παραγωγή υπογράφει ο Skive, ο παραγωγός στον οποίο ο Mad Clip εμπιστευόταν τον ήχο του.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ επιμελήθηκε ο Sake.

Το tracklist περιλαμβάνει κάποια σόλο κομμάτια όπως τα «Rockstar», «Brookie» και «Coupe», τα οποία ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν χάσει τη ζωή του σε ηλικία σε 34 ετών σε ένα τραγικό τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021.

Επίσης, υπάρχουν τραγούδια όπως τα «Kawasaki», «Nani», «Chit Chat», «Parto Habari» και «Streets» και συνεργασίες του Mad Clip με συναδέλφους του που αποτελούσαν τη φιλική και επαγγελματική οικογένειά του, όπως οι Light, FY, Rack, Thug Slime, Dj Stephan, BeTaf Beats, Fly Lo, Strat, Display, Muneylord, Mike G, Redface, Billy Sio και Justodd Beats.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Capital Music και την Panik Records.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy