Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Λίγες ώρες μετά την γιορτή των γενεθλίων της, η σύζυγος και μητέρα των τριών παιδιών του Λιόνελ Μέσσι, παραβρέθηκε στο gala την FIFA και τους άφησε όλους με ανοιχτό το στόμα.

Αξιοσημείωτο είναι οτι ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ψηφίστηκε από τους αρχηγούς των εθνικών ομάδων, ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Η Αντονέλα Ροκούζο εμφανίστηκε στην ποδοσφαιρική εκδήλωση φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα αλλά εντύπωση προκάλεσε η τσάντα της. Ήταν μια κόκκινη τσάντα σε σχήμα τριαντάφυλλου η οποία είναι κομμάτι της κολεξιόν της ιταλικής μάρκας Dolce & Gabbana.

Η εμφάνιση της Αντονέλα Ροκούζο στην διογράνωση της Fifa

Η τσάντα για τον οποία μιλάνε όλοι, είναι κατασκευμασμένη από δέρμα μοσχαριού με μοτίβο ιγκουάνα και είναι πολύ ιδιαίτερη. Η τιμή της, λοιπόν… είναι 6.930 ευρώ και σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Αργεντινή είναι δώρο του Λιονέλ Μέσι στην σύζυγό του.

Πάντως η Αντονέλα με ανάρτησή της στα social media ευχαρίστησε τον οίκο μόδας της Ιταλίας για το υπέροχο φόρεμα που δημιούργησε για εκείνη.

Λίγα λόγια για την Αντονέλα Ροκούζο και την κοινή της πορεία με τον Μέσσι

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη γενέτειρά τους, το Ροζάριο της Αργεντινής, όταν ήταν παιδιά. Οι δυο τους μοιάζουν σαν να είναι μαζί κυριολεκτικά μια ζωή μαζί, αφού από το 1998, o 11χρονος τότε Λίο γνώρισε την 9χρονη Αντονέλα σε μια παραλία, στο Ροζάριο. Όταν ο Μέσσι ήταν έφηβος, μετακόμισε στην Ισπανία για να ακολουθήσει ποδοσφαιρική καριέρα.

Το 2005, η καλύτερη φίλη της Ροκούζο, Ούρσουλα Νοτς, πέθανε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Αφού ο Μέσι έμαθε τα νέα, επέστρεψε αεροπορικώς στην Αργεντινή από την Ισπανία για να την παρηγορήσει, σύμφωνα με την εφημερίδα Para Ti της Αργεντινής.

Το 2019, μέσα από την τραγική περίπτωση της φίλης της, θέλησε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη σχετικά με τα τροχαία στο Ροζάριο.

«Οι απουσίες γίνονται αισθητές στην καθημερινή ζωή, στα γενέθλια, στις επετείους, στα πάρτι. Οι απουσίες είναι ενοχλητικές», έγραψε σε Instagram Story. «Όταν καταλαβαίνουμε ότι δεν θα ακούμε πια εκείνη τη φωνή που μας συνόδευε, οι απουσίες μεταμορφώνονται, μετατρέπουμε τον πόνο σε δράση, αλλά γνωρίζουμε ότι δεν θα είμαστε ποτέ ίδιοι με πριν. Οι απουσίες μάς καθοδηγούν. Οι απουσίες πονάνε, αλλά επίσης μας επανεκκινούν».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy