Μαρία Μπακοδήμου: Η ξεχωριστή σχέση με τους γιους της: «Δε γίνεται να μη λυγίσεις»

Για τη σχέση με τους γιους της, Νικήτα και Άρη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Μαρία Μπακοδήμου.

Η παρουσιάστρια, η οποία πρόσφατα πέρασε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία της, αναφέρθηκε στην ισορροπία της οικογένειάς της και πώς ο τρόπος που διαχειρίστηκε τη σχέση με τα παιδιά της, αυτή τη στιγμή την κάνουν να νιώθει καλά ως μαμά.

1675175184919-971823640-MARIA-BAKODIMOU.jpg

Δούλεψες πολύ όσο μεγάλωνες τους γιους σου.

Αυτό είναι αλήθεια. Δεν το θυμάμαι όμως, θυμάμαι μόνο τα καλά, όπως όλοι. Με ρωτάνε, «πως δούλευες με δύο παιδιά;». Δε θυμάμαι την κούραση και τα ξενύχτια. Έτσι λειτουργεί η δική μου μνήμη.

Τελικά όμως καλά τα πήγες ως μητέρα.

Αυτός είναι ένας λόγος που νιώθω τόσο καλά σε αυτή τη φάση

bakodimou-aris-(7).jpg

Σου έκαναν ποτέ παράπονα;

Στην εφηβεία είχα ακούσει πολλά. Τώρα πια εισπράττω αποδοχή, μια επιβεβαίωση ότι καλά τα έκανα. Είμαστε πολύ δεμένοι γιατί δεν έχασα στιγμή μαζί τους. Είναι και μεταξύ τους κοντά, γιατί έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας. Η σχέση μας ήταν πάντα ανοιχτή και ειλικρινής. Δεν παρίστανα ποτέ κάτι που δεν είμαι. Δεν έκανα ποτέ την σκληρή και την ατσαλάκωτη. Μπορούσα να δείξω ότι είμαι λυπημένη γιατί είχε συμβεί κάτι – μπορεί και να ήξεραν τι είχε συμβεί.

Δηλαδή πρέπει να μοιραζόμαστε και την λύπη μας με τα παιδιά μας;

Επιβάλλεται. Όταν το παιδί βλέπει ένα γονιό που δε μασάει πουθενά, αισθάνεται ότι έτσι πρέπει να γίνει. Δεν είναι όμως έτσι ζωή. Δε γίνεται να μη λυγίσεις. Αν συμβεί κάτι και σε στεναχωρήσει, τι θα πεις; Ότι δεν τα κάνω τόσο καλά όσο η μαμά μου η ο μπαμπάς μου. Όλοι άνθρωποι είμαστε, αυτό πρέπει να μάθει το παιδί.

bakodimou-aris-(3).jpg

Την γλίτωσαν λες στην τηλεόραση;

Νομίζω πως ναι. Και οι δύο σπούδασαν media. Ο Νικήτας ξεκίνησε να δουλεύει και μετά αποφάσισε να σπουδάσει ναυτιλιακά. Και είναι πολύ χαρούμενος με αυτό, είναι ένας ωραίος χώρος, με θετική δύναμη. Ο Άρης θέλει να ασχοληθεί με την εστίαση και το hospitality.

Πηγή ΟΚ!

www.gossip-tv.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy