Μαρσέλο: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του νέου παίκτη του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Η Κλαρίς Άλβες είναι η εκλεκτή στην καρδιά του νέου παίκτη του Ολυμπιακού, Μαρσέλο. Η 34χρονη ηθοποιός είναι στο πλευρό του εδώ και 20 χρόνια.

Ο Μαρσέλο θα βρεθεί στη χώρα μας και τη Δευτέρα στις 20:45 θα γνωρίσει την υποδοχή του κόσμου του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης. Στην Ελλάδα ενδέχεται να δούμε και την σύντροφό του, την Κλαρίς Άλβες.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός από το Ρίο Ντε Τζανέιρο είναι εδώ και 20 χρόνια στο πλευρό του θρύλου και πρώην αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, συνοδεύοντάς τον στις μεγάλες του επιτυχίες από τη Φλουμινένσε μέχρι και τους μερένγκες.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν σε μία παραλία στη Βραζιλία σε νεαρή ηλικία, τον ακολούθησε στη Μαδρίτη και το 2008 αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο Ένζο, ο οποίος ακολουθεί τα βήματα του πατέρα του. Το 2015 γεννήθηκε και ο δεύτερος γιος τους, ο Λίαμ.

Η Κλαρίς ασχολήθηκε με την ηθοποιία από μικρή ηλικία, ενώ από νωρίς συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις. Οι γνώσεις της πάνω στο αντικείμενο είναι πολλές καθώς σπούδασε στην σχολή Artcenicas με τον καθηγητή, Αντόνιο Αμάντσιο.

Η σύζυγος του νέου παίκτη του Ολυμπιακού έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές, αλλά και ταινίες στη Βραζιλία. Εκτός από πολύ όμορφη, είναι και εξαιρετικά μαχητική. Άλλωστε, ασχολείται με το μουάι-τάι και το εξασκεί από την εφηβική της ηλικία.

Σύμφωνα με το SPORT 24, Τα τελευταία 15 χρόνια η Κλαρίς Άλβες είχε βάση την Μαδρίτη, πλέον θα βρίσκεται και στον Πειραιά ακολουθώντας τον Μαρσέλο, τον οποίο θέλει να συνοδεύσει και στις νέες του επιτυχίες στον Ολυμπιακό.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy