Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να απαντήσει το μεσημέρι της Τρίτης 21/2 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για όσους έχουν μιλήσει άσχημα για τον ίδιο και την Ιλάειρα Ζήση, με αφορμή το βίντεο της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες -δείτε το εδώ.

Ο τραγουδιστής για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του και μάλιστα ανέβηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την φίλαγε και ήταν αρκετά διαχυτικός.

Το εν λόγω συμβάν λοιπόν έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από πολλούς, με μερικούς να τους υπερασπίζονται και άλλους να τους σταυρώνουν κανονικά (δείτε εδώ τον αιχμηρό σχολιασμό της Ελένης Βιτάλη). Έτσι λοιπόν ο Μαυρικίος θέλησε να στηρίξει δημόσια το ζευγάρι για αυτό και δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες τόσο του ίδιου και της Ιλάειρας, όσο και της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Στο πλευρό Βανδή & Μπισμπίκη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

«Ζήτω ο έρωτας! Τα συναισθήματα είναι ανθρώπινο δικαίωμα. Τι σημασία έχει αν είναι κάποιος επώνυμος ή όχι; Άνθρωποι είμαστε και νιώθουμε. Τι σημασία έχει η ηλικία ή ο σεξουαλικός προσανατολισμός; Γιατί δεν αντέχετε τη χαρά του άλλου; Γιατί θέλετε να τον βλέπετε στα πατώματα; Για να τον λυπάστε και να παίρνετε αξία; Ο αληθινός έρωτας δεν κρύβεται… είναι στιγμές που θες να πάρεις μια ντουντούκα και να το φωνάξεις! Εσείς τι πρόβλημα έχετε;

Σε όποιον δεν αρέσει να μην ασχολείται! Φτάνει πια με το ζήτημα της μη αποδοχής στην κοινωνία μας. Ας σταματήσει η ζήλια και ο φθόνος σε οτιδήποτε θυμίζει σε κάποιους ό,τι δεν ζουν οι ίδιοι. Την ξέρουμε αυτή τη χολή. Την νιώσαμε στο πετσί μας με την Ιλάειρα. Προσπαθήσατε πολλές φορές επώνυμοι και ανώνυμοι να μας γονατίσετε με σχόλια περί κάλπικου έρωτα, λευκού γάμου, ψεύτικων φιλών, τηλεοπτικών ανταλλαγμάτων κλπ.

Φτάσατε στο σημείο να μας ευχηθείτε να πεθάνουμε, να βγάλουμε τον καρκίνο, να μην κάνουμε παιδιά… ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ! Ειλικρινά δεν σας καταλαβαίνω… τι σας κάναμε; τι σας ενοχλήσαμε; πόσο όμορφο να βλέπεις ένα ζευγάρι να αγκαλιάζεται και να φιλιέται… Η ενόχληση στη δημόσια έκφραση του έρωτα των ανθρώπων δεν πρέπει να αφορά εκείνους που τον ζουν. Αυτοί που ενοχλούνται πρέπει να το ψάξουν… Ερωτευτείτε!», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy