Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Μετά τις αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για την πρώτη φορά που έκανε έρωτα με την σύντροφό του, η εκπομπή «Mega Καλήμερα» κατέγραψε την πρόβα νυφικού φορέματος της συντρόφου του, Ιλάειρας, παρόντος εννοείται και του μέλλονα γαμπρού. Το ζευγάρι μεταξύ άλλων χόρεψε, με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου να αφιερώνει ένα τραγούδι στη σύντροφο του.

Η πρόβα νυφικού της Ιλάειρας Ζήση

«Υπήρχε ένα παιχνίδι ανάμεσά μας με ραβασάκια ανώνυμα. Με κέρδισε στην αρχή εγκεφαλικά, δεν ήξερα από πού έρχονταν τα μηνύματα. Μετά κατάλαβα ότι εκείνη ήταν η υπεύθυνη», είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και πρόσθεσε:

«Της είπα να πάμε 5-6 μέρες στην Αράχοβα. Εκεί, τις πρώτες ημέρες ένιωσα ότι κοιμάμαι και ξυπνάω πολύ όμορφα με αυτό το πλάσμα», με την Ιλάειρα να συμπληρώνει:

«Ήθελα πολύ την πρόταση. Είχα πάρει μαζί μου το φόρεμα που φορούσε η μαμά μου στον αρραβώνα της. Το έβαλα στην αλλαγή του χρόνου. Και εκείνη την ημέρα έγινε η πρόταση γάμου».

«Πιστεύουν πολλοί ότι η Ιλάειρα είναι έγκυος. Δεν το περιμένουμε ακόμα, αλλά μετά το γάμο, θα ήθελα να γυρίσουμε τρεις από το ταξίδι του μέλιτος», είπε καταλήγοντας ο θεατρικός παραγωγός.

Πηγή: youweekly.gr

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy