Star News

«Με κάνει και ντρέπομαι» – Η απάντηση του Στέλιου Ρόκκου για το φιλί στο στόμα με τον Αντρέα Γεωργίου

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

Στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο μίλησε το πρωί της Κυριακής 29/5 ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος μεταξύ άλλων απάντησε για το πολυσυζητημένο φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου.

Η απάντηση του Στέλιου Ρόκκου για το φιλί στο στόμα στον Αντρέα Γεωργίου

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι συζητάμε το 2022 για το φιλί, το πρόβλημα είναι ότι μου έστειλε μήνυμα ο Αντρέας Γεωργίου και μου είπε ότι έχει καθυστέρηση γιατί κι εγώ είμαι καρπερός. Σε αυτή την άτυχη στιγμή έχουμε βρεθεί όλοι μας. Εγώ έχω βρεθεί πολλές φορές, δηλαδή να πας να διπλοφιλίσεις κάποιον.

Υπάρχουν κάποιοι που το θεώρησαν ομοφυλοφιλικό αυτό, απρεπές, ένας παπάς θέλει να μας κάνει μήνυση, γιατί το είδαν τα παιδιά του. Αυτός πρέπει να δώσει εξηγήσεις στα παιδιά του. Εγώ τα δικά μου τα παιδιά δεν τα έχω μεγαλώσει να μισούν τη διαφορετικότητα, το χρώμα, τις πολιτικές πεποιθήσεις… Ας ηρεμήσουμε λοιπόν. Με κάνει και ντρέπομαι αυτό το πράγμα, που υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

«Στενοχωριέμαι γι’ αυτούς που τους πείραξε» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος.

Η επιστολή του ιερέα για το φιλί του Ρόκκου με τον Γεωργίου

Την αντίδραση ενός ιερέα έφερε το περιβόητο φιλί που έδωσαν στο live του X-Factor ο Στέλιος Ρόκκος και ο Ανδρέας Γεωργίου.. Ο ίδιος επέλεξε να στείλει μία επιστολή στο ekklisiaonline.gr στην οποία εξήγησε πόσο «κακό» έκανε το συγκεκριμένο στιγμιότυπο στα ανήλικα παιδιά που παρακολουθούσαν το μουσικό show του Mega.

Η επιστολή βέβαια μοιάζει περισσότερο σαν ένα μανιφέστο κατά της ομοφυλοφιλίας παρά σαν μία διαμαρτυρία για ένα συγκεκριμένο περιστατικό. «Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού», αναφέρει σε κάποιο σημείο του κειμένου του ο ιερέας, ενώ τονίζει πως έχει σκοπό να απευθυνθεί στο ΕΣΡ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

«Σημεία των Έσχατων Καιρών!

Μια οικογένεια επιλέγει να παρακολουθήσει τηλεοπτικό πρόγραμμα και έρχεται αντιμέτωπη με απίστευτες εικόνες που προσβάλουν τα ήθη και τις αξίες ολόκληρης της κοινωνίας.

Τα ανήλικα παιδιά μου παρακολούθησαν το χθεσινό αποκρουστικό θέαμα. Σκέφτεστε τι ζημιά μπορεί να κάνει στις ψυχούλες τους κάτι τέτοιο;

Θα κινηθώ νομικά, θα κάνω καταγγελία στο ΕΣΡ για το ζήτημα αυτό, υπάρχουν Νόμοι.

Η ομοφυλοφιλία αντίκειται στο δημιουργικό σχέδιο του Θεού για τη ενότητα του ανθρωπίνου γένους, η οποία έγκειται στην ύπαρξη δύο φύλων, του αρσενικού και του θηλυκού.

Γεωργίου Ρόκκος φιλί

Η ενότητα δεν έχει να κάνει μόνο με την συμπληρωματικότητα των ρόλων και την σαρκική ένωση “…. καταλείψει άνθρωπος τον πατέρα αυτού και την μητέρα και προσκολληθήσεται προς την γυναίκα αυτού και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν”.

Έχει να κάνει και με την συνύπαρξη των προσώπων η οποία φέρνει στην ζωή τα παιδιά, ως σημεία νέας δημιουργίας και συνέχειας του αρχικού έργου του Θεού σύμφωνα με την προτροπή Του “..αυξάνεσθε καί πληθύνεσθε”.

Ο Απόστολος Παύλος και οι Πατέρες της Εκκλησίας έχουν εκφραστεί αυστηρά κατά της ομοφυλοφιλίας και θεωρούν ότι δεν πρόκειται περί συντροφικότητας, αλλά περί διαστροφικής φιληδονίας ορισμένων προσώπων, που δεν είναι από τη φύση τους τέτοια, αλλά γίνονται εξαιτίας της ακολασίας και του έκφυλου τρόπου ζωής τους.

Άρα η θεολογία μας δεν αφήνει περιθώρια να δικαιολογηθεί η ομοφυλόφιλη πράξη και κατάσταση, πολλώ δε μάλλον να γίνει αποδεκτή ως φυσική αδυναμία και να μη θεωρείται αμάρτημα, αστοχία δηλαδή από τον αρχικό προορισμό του ανθρώπου που είναι το “καθ’ ομοίωσιν”».

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy