Edit Template

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Αποκαλύπτει και τον λόγο και το δέσιμό τους.

Καλεσμένος του Μιχάλη Σοφοκλέους στην εκπομπή “Casa de Mikel”, είδαμε πως βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 3 Δεκεμβρίου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο Κύπριος ερμηνευτής ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή μεταξύ άλλων, και ποιον υποψήφιο για την Προεδρία της Δημοκρατίας στηρίζει και γιατί.

Με ειλικρίνια, και χωρίς δεύτερες σκέψεις, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τάχθηκε υπερ της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον οποίο όπως αποκαλύπτει τους δένει  μια φιλία 25 χρόνων.

Ο Κύπριος ερμηνευτής, σχολίασε τα εξής: “Mε όλο το σεβασμό στους υπόλοιπους υποψήφιους τους οποίους και γνωρίζω και σέβομαι και εκτιμώ, εγώ στηρίζω τον Νίκο Χριστοδουλίδη, γιατί τον Νίκο τον γνωρίζω 25 χρόνια, πριν ασχοληθεί με την πολιτική, όταν έκανε την διπλωματική του διατριβή στην Αθήνα το ’98, ΄όπου εγώ έπαιζα με τον Χατζηνάσιο. Ηρθε ένα βράδυ με την παρέα του να μας ακούσει, κατέβηκε στα καμαρίνια να χαιρετήσει[…] Αυτή είναι η γνωριμία. Του λέω επειδή είμαστε δυο νεόκοπη μέσα στην Αθήνα, να βρισκόμαστε να τα λέμε, και έτσι γνωριστήκαμε. Αυτή η γνωριμία, έγινε μια δυνατή φιλία, ειλικρινής, ανιδιοτελής”.

Δείτε το βίντεο από το omegalive.cy:

 

 

Πηγή: ilovestyle.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Star News Cyprus

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy