Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή Τετ Α Τετ με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η οποία θα προβληθεί το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα 16/4. Πριν από την προβολή της, όμως, κυκλοφόρησε το τρέιλερ.

Όπως φαίνεται, ο αγαπημένος τραγουδιστής είναι άκρως αποκαλυπτικός και θα μιλήσει για όλους και για όλα.

Απόσπασμα από την συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στο Τετ α Τετ

Μεταξύ άλλων, παραδέχεται πως: «Από μικρός μου άρεσε να εξελίσσομαι και στον τρόπο που τραγουδάω. Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής, δεν γεννήθηκα μουσικός. Οι εταιρίες τους λέγαμε, «μην ασχολείστε με αυτόν γιατί θα τα χάσετε», ας πούμε.

«Δεν πιστεύω ότι ψωνίστηκα ποτέ. Δεν νιώθω αυτή τη στιγμή ότι είμαι ένας τραγουδιστής. Νιώθω σαν ένας ζωγράφος που ζωγραφίζει έναν πίνακα, ο οποίος πίνακας έχει πάρα πολλά πράγματα μέσα.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο της οικογένειας. Είναι όποτε θέλει Θεός και εγώ είμαι από τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν οικογένεια… Γενικά μου αρέσει να προστατεύω τις σχέσεις μου», ακούγεται να εξομολογείται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η διαφορά ηλικίας του με την Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα είναι γόνος της γνωστής οικογένειας επιχείρησης παραγωγής αλλαντικών και είναι 24 ετών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σπούδαζε στην Καλιφόρνια. Το 2022 μάλιστα, ολοκλήρωσε της σπουδές της και πλέον είναι Jet Setter.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, λοιπόν, που έχει διαγράψει μία υπέρλαμπρη και επιτυχημένη πορεία στο τραγούδι, την περνάει αρκετά χρόνια, καθώς είναι 36 ετών και σε ένα μήνα περίπου, στις 21 Μαϊου, θα κλείσει τα 37. Τα 12 αυτά χρόνια, ωστόσο, δεν φαίνεται να αποτελούν εμπόδιο για την σχέση τους και άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτάει και όταν το θέλουν και οι δύο και το προσπαθούν, κρατάει!

Πηγή: youweekly.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, and pulvinar daHad denoting properly jointure you and occasion directly raillery. In said to of poor full.

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy