Ιωάννα Τούνη: Το βίντεο μπροστά από την εικόνα της Παναγίας να θηλάζει τον Ιησού

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Στο Κάιρο ταξίδεψε η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον μπέμπη τους, πραγματοποιώντας το πρώτο τους οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό. Το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και οδικώς κατέβηκε από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου και πήραν το αεροπλάνο τους.

Η επιχειρηματίας ήδη έχει κάνει πολλές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έχει εντυπωσιάσει με το σώμα της περίπου τρεις μήνες μετά την γέννηση του γιου της.

Πόζαρε με θέα τις πυραμίδες και φορώντας ένα κατακόκκινο εντυπωσιακό σύνολο και απέσπασε πάνω από 130 χιλιάδες likes.

Εντυπωσιακές ωστόσο είναι και οι αναρτήσεις της από τα μέρη που επισκέπτεται με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον “νουνίτο” τους όπως αποκαλούν τον γιο τους.

Το βίντεο της Τούνη μπροστά στην εικόνα της Παναγίας που την δείχνει να θηλάζει

Πριν λίγη ώρα ωστόσο, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ της. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα της Παναγίας που την δείχνει να θηλάζει τον Ιησού.

«Η μοναδική εικόνα στον κόσμο που η Παναγία απεικονίζεται να θηλάζει τον Χριστό. Πόσο υπέροχο», έγραψε.

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από την περίοδο της εγκυμοσύνης

Το βράδυ της Τετάρτης 22/3, η όμορφη μανούλα μιας επειδή ήταν άρρωστη, αποφάσισε να ξεσκαρτάρει λίγο τις φωτογραφίες στο κινητό της και έπεσε πάνω σε μερικές αδημοσίευτες από την περίοδο της εγκυμοσύνης της!

«Τώρα που είμαι σπίτι με τον μπέμπη και αρρωστούλα… βρήκα ευκαιρία να κάνω ξεκαθάρισμα στις φωτογραφίες του κινητού μου… και ξετρύπωσα και αυτές! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!; Πως χωρούσε ο νουνίτο στην κοιλίτσα μου;;; Αααααχ δεν είμαι καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy