Ναταλία Γερμανού για Ψινάκη & J2us: «Έκανε ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης! Μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο»

Όπως όλες οι εκπομπές σήμερα Κυριακή 28/4, έτσι και η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της στο Καλύτερα δεν γίνεται, σχολίασαν το περιστατικό με τον Ηλία Ψινάκη και την Μαίρη Συνατσάκη. Για όσους δεν έχουν δει, ο πρώην μάνατζερ θυμήθηκε την ανάρτηση που είχε κάνει η πρώην παρουσιάστρια εναντίον του το 2022 για το Metoo.

Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού για Συνατσάκη – Ψινάκη

«Εδώ το πράγμα είναι πολυσύνθετο, άβολο και λίγο παράξενο. Για τον Ηλία έχω πολύ τρυφερά και γλυκά αισθήματα, τον γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια, είναι φίλος μου και τον αγαπώ. Από την άλλη, τα χοντροκομμένα αστεία του, αν μπορώ να τα πω έτσι, που πάρα πολύ συχνά ξεπερνούν τα όρια, είναι γνωστά σε όλους εδώ και πάρα πολλά χρόνια, από τότε που ήταν κριτής.

Αυτό το αστειάκι, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, με την κυρία Λιόλιου, έγινε σαφέστατα σε συνεννόηση με την κυρία Λιόλιου, όπως και τότε στο Dream Show που μου έλεγε εμένα που ήμουν νούμερο, να σηκωθώ να με πειράξει και να δουν το μίνι μου, εγώ έλεγα βεβαίως γιατί ήμουν ένα χαζό πλάσμα το οποίο μέσα στο ναρκισσισμό μου ήθελα να φανούν τα φουστανάκια μου κλπ. Εν γνώση μου. Έγινε το 2006. Δε με έφερε ποτέ σε δύσκολη θέση, ήξερα εκ των προτέρων τι αστείο θα μου κάνει», ανέφερε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Για να συμπληρώσει: «Δεν αθωώνω και δεν κατηγορώ κανέναν γιατί δεν είμαι δικαστίνα. Η Μαίρη Συνατσάκη υπήρξε υπέρμαχος των γυναικών και όλων των αδύναμων πλασμάτων πολύ πριν ξεκινήσει το metoo και πολύ πριν ξεκινήσει να πουλάει το οτιδήποτε. Άρα, η φράση, “εκμεταλλευόμαστε το metoo για να πουλήσουμε δυο ρουχαλάκια” είναι άκυρη σε ό,τι αφορά τη Μαίρη Συνατσάκη. Αν το έλεγε για κάποιον άλλο, να το ακούσω αλλά για τη Συνατσάκη είναι άδικο αυτό. Επίσης τι μας φταίει και ο Ίαν Στρατής; Ξαφνικά να πρέπει να ακούσει αμήχανος και να πρέπει να λύσει της γυναίκας του;»

Ενώ, λίγο αργότερα σχολίασε: «Ο Ηλίας Ψινάκης κλήθηκε να κάνει ίντριγκα για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης για να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο. Και την έκανε! Κατά καιρούς διαφωνώ μαζί του σε πολλά πράγματα. Η χθεσινή μου διαφωνία ήταν ότι δεν ήταν ο χώρος για να θυμηθεί ότι τα έχει μαζεμένα στη Μαίρη, και η άλλη μου διαφωνία είναι στο ότι η Μαίρη εκμεταλλεύτηκε το metoo για να πουλήσει, όχι, η Μαίρη ήταν πάντα έτσι».

www.youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy