Star News

Νίκος Κοκλώνης: «Από το μηδέν, φτάνω στο Θεό σε πέντε χρόνια! Έλεγα “ποιος μπορεί να συναγωνιστεί μαζί μου;”»

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλεος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/2 ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος ήταν άκρως αποκαλυπτικός και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να φτάσει στην μεγάλη επιτυχία του σήμερα -δείτε εδώ εντωμεταξύ ποιος του έστειλε εξώδικο και γιατί.

Ο CEO της Barking Well όπως αποκάλυψε βρήκε πολλά εμπόδια, ωστόσο κατάφερε να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα και να επιτύχει στον επαγγελματικό τομέα.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Κοκλώνη για την επαγγελματική του ζωή

«Δεν πιστεύω στο μάτι αλλά τη γλωσσοφαγιά. Έχω κάτι κακούς που με βλέπουν και λυσσάνε. Νομίζω ότι δεν με γουστάρουν αυτοί που δεν πιστεύουν στον εαυτό τους ότι θα πετύχουν. Ενώ ο Κοκλώνης που το κατάφερε και να κάνει την τρέλα του, κάτι δεν πάει καλά. Όταν ένας παραγωγός παίρνει μια δουλειά, έρχεται ένα κανάλι και σου λέει “Πόσα κάνει για να βγαίνει δύο φορές τη βδομάδα; Τόσα”. Άρα τα λεφτά έρχονται από τα κανάλια. Εννοείται στις αρχές τα έβαζα εγώ γιατί αργούσαν τα κανάλια.

Όταν ήμουν μικρός έλεγα ότι θέλω να ξεχωρίσω, δεν μπορούσα να μπω σε καλούπι. Ήθελα να κάνω κάτι μόνος μου. Στο σχολείο το γκραντιλίκι μου ήταν να πάρω ένα καλό παπούτσι. Τα λεφτά ήρθαν ξαφνικά. Ενώ δουλεύω σε μία τράπεζα και παίρνω 1600 ευρώ αλλά ήταν βαρετή η ζωή μου. Και είμαι σε ένα αεροπλάνο, έχω καψουρευτεί στο Βερολίνο και λέω μία ζωή την έχουμε. Τι θες να κάνεις; Να ταξιδεύεις. Και έκανα ταξιδιωτικό γραφείο, από δω, από εκεί βρίσκω λεφτά και νόμιζα ότι θα είμαι ο καλύτερος ταξιδιωτικός πράκτορας. Κάθομαι γιατί έχω και πείσμα και λέω θα τα καταφέρω αλλά δεν τα κατάφερα. Πώς θα πληρώσω τη ΔΕΗ; Γνωρίζω έναν Γερμανό, μου είπε αν πιστεύω στο όνειρό μου και ήθελε 20% έκπτωση και σε 15 μέρες τα κατάφερα.

Μου λέει Μπορείς να μου φέρεις 2000 εισιτήρια για Γερμανία φθηνότερα; Τα κατάφερα και έλεγα στα 27 μου “Ποιος μπορεί να συναγωνιστεί μαζί μου;”. Βέβαια εγώ δυστυχισμένος. Ήμουν με ένα κουβά παγωτό και δεν είχα ζωή. Ετοιμάζομαι να μπω στο Χρηματιστήριο και μένω ταπί, μηδέν. Από το μηδέν, φτάνω στο Θεό σε πέντε χρόνια. Περνάω άλλα τρία χρόνια, είμαι μπροστά από μια εκκλησία στο Μανχάταν και αναρωτιέμαι τι θα έχω στα 38. Η στραβή ήταν ότι δεν άκουγα, ήρθαν δίπλα μου άνθρωποι που ήθελαν να δώσω, αλλά δεν έδινα.

Ήμουν στο γραφείο μου στο Central Park και λέω “Να πέσω; ή να πλύνω πιάτα στην Αστόρια;”. Έχω βρει λεφτά από κάτι Αμερικανούς και όπως συζητάω το στόρι αναλυτικά, στο διπλανό τραπέζι είναι κάτι Κινέζοι επενδυτές. Πάω στο γραφείο με μια ημικρανία και μου λέει η Κινέζα “Εσύ ήσουν παιδί μου σε προηγούμενη ζωή και εγώ η μάνα σου”. Με βάφτισαν και στα κινέζικα Πεν. Είμαι σε ένα αμάξι που πάμε να φάμε σε εστιατόριο, λέω εγώ “Όλες αυτές τις μαλακίες που έχω πει, πώς θα τις κάνουμε τώρα;”. Μετέφραζαν εκεί, γινόμαστε μπίλιες με τη “μαμά” αλλά τα βρήκαμε. Μετά βρίσκομαι ξανά στο τίποτα.

Κάθομαι σε ένα σπίτι στη Βουλιαγμένη, ήταν όλα ηλεκτρικά και είχε κοπεί το ρεύμα. Αφού παραδίδω σπίτια, αυτοκίνητα, βρίσκομαι στο μηδέν, μπλοκαρισμένοι λογαριασμοί. Ξαφνικά βρίσκομαι σε μια συζήτηση στο ΣΚΑΪ, λέω την ιστορία για άσχετο λόγο και μου είπαν ότι είμαι καλός για τηλεόραση. Και ήρθε το Celebrity Travel και στέλνω ένα μήνυμα στη “μαμά” όσο ήμουν στο Μανχάταν, κάναμε μια συμφωνία και πήρα κάποια λεφτά. Έτσι ξεμπλόκαραν οι λογαριασμοί και πήρα τα πάνω μου», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Η ιστορία με τον Justin Bieber

Την ίδια στιγμή, ο Νίκος Κοκλώνης διηγήθηκε ιστορίες από την Αμερική και μάλιστα αναφέρθηκε και σε μία με τον Justin Bieber, όπου έγινε γνωστός σε όλη την ήπειρο μέσα σε 10 λεπτά.

«Έχω πολλά λεφτά, είμαι στα καλά μου και ανεβαίνω. Δεν έχω ανέβει πολύ, έχει ανέβει η τεχνολογία και έχω πολύ λίγα για ένα μήνα λεφτά. Έχουν μείνει 2 εκατομμύρια ευρώ και 1.5 είναι η μισθοδοσία της εβδομάδας. Όπως κάθομαι σπίτι με το παγωτό βλέπω ότι είχαν συλλάβει τον Justin Bieber μεθυσμένο και βλέπω τηλεόραση και έλεγα πώς είναι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου.

Λέω στην αδερφή μου “Έχω μια ιδέα. Άμα είναι πατάτα τι θα χάσω;”. Παίρνω ένα επιστολόχαρτο και γράφω πώς η εταιρεία δίνει δωρεάν εισιτήριο χωρίς επιστροφή. Το κλείνω σε φάκελο και πάω στη γωνία. Ήταν πολλές κάμερες, βγαίνει ο μάνατζερ, του το δίνω και σε 10 λεπτά έγινα γνωστός σε ολόκληρη την Αμερική».

Πηγή: youweekly.gr

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy