Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον αδερφό του και τον πατέρα του -Οι οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οποίος έχει κρατήσει σε αγωνία το φανατικό κοινό του με την επιτυχημένη σειρά «Maestro», έκανε ένα break από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του και απήλαυσε την παρέα του πατέρα και του αδερφού του στη Σαντορίνη.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον αδερφό του και τον μπαμπά του και το Instagram ενθουσιάστηκε.

«Οικογενειακή συνάντηση! Επίσκεψη στον μπαμπά και τον αδερφό», έγραψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε στο Instagram και οι διαδικτυακοί του φίλοι σχολίασαν με τα πιο θερμά του λόγια το οικογενειακό στιγμιότυπο.

Δεν είναι λίγες φορές που έχουμε δει οικογενειακές φωτογραφίες του στα social media. Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μοιράζεται τόσο στιγμές από την καθημερινότητά του, όσο και από τα projects του, αυτή τη φορά όμως πρωταγωνιστές είναι ο πατέρας του, Μανώλης, και ο αδερφός τους.

Οι φωτογραφίες με τον πατέρα και τον αδερφό του

Instagram will load in the frontend.

O Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει 3 αδέρφια, τον Φίλιππο, τον Στέφανο και τη Νάρα.

Ο Φίλιππος και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι αδέρφια από τον πρώτο γάμο του πατέρα του, Μανώλη, με τη Βίλλυ Μαλάμη. Λίγα χρόνια αργότερα ο Μανώλης Παπακαλιάτης απέκτησε ακόμα δύο παιδιά, τον Στέφανο και τη Νάρα, από τον δεύτερό του γάμο με τη Σουζάνα.

Ο Χριστόφορος είχε μιλήσει για τη σχέση με τους γονείς του στο BOVARY και συγκεκριμένα έχει δηλώσει μεταξύ άλλων: «Οι γονείς μου ήταν και παραμένουν πολύ δραστήριοι και δυναμικοί άνθρωποι, ακραία διαφορετικοί όμως. Νομίζω έχω μέσα μου μοιρασμένα στοιχεία και από τους δυο και έχουμε μια ωραία σχέση όπου θα ζητήσουμε ο ένας την στήριξη του άλλου, αν και όταν χρειαστεί. Επίσης, λόγω ηλικίας και ψυχοσύνθεσης πλέον, κάνω και παρέα μαζί τους.»

«Mε επηρέασε αρκετά ο χωρισμός των γονιών μου. Νομίζω σε κανένα τετράχρονο παιδί δεν αρέσει μια τόσο ακραία αλλαγή. Όμως έμαθα να ζω με αυτό και εντέλει ήταν νομίζω ότι πιο καθαρό και υγιές για το μέλλον μου. Επίσης είχα πάντα μέσα μου, δυο κόσμους. Αυτός του πατέρα μου και αυτός της μάνας μου. Αν καταφέρεις και το ταξινομήσεις σωστά αυτό, είναι κέρδος»

Δείτε όλες τις φωτογραφίες

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με τον αδερφό του και τον πατέρα του -Οι οικογενειακές φωτογραφίες στο Instagram | BOVARY

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

+357 96 303071

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy