Star News

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε ελεύθερη πτώση από αεροπλάνο – Βίντεο που “κόβει” την ανάσα

Ακολουθήστε μας στα social media

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

 

 

Όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τρελαίνεται για τα σπορ και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει δοκιμάσει τον εαυτό του σε extreme εμπειρίες, αποκτώντας έτσι μοναδικές εμπειρίες.

Αυτό λοιπόν θέλησε να κάνει και πριν μερικές μέρες, με τον Ντάνο να δοκιμάζει την ελεύθερη πτώση για πρώτη φορά, κάτι που φαντάζει σε όλους μας αρκετό τρομακτικό άλλα και άκρως συγκλονιστικό και σίγουρα είναι ένα από τα πράγματα που δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Ο νικητής του πρώτου Survivor λοιπόν δημοσίευσε το απόγευμα της Τρίτης 7/3 στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα σχετικό βίντεο, το οποίο μέσα σε λίγα λεπτά συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, με τους διαδικτυακούς του φίλους να τον αποθεώνουν για το θάρρος και την τόλμη του.

Όπως βλέπουμε ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πλήρως εξοπλισμένος, αλλά και με τον εκπαιδευτή στο πλευρό του και φαίνεται πως νιώθει την απόλυτη αδρεναλίνη, νικώντας κάθε φόβο του.

Βίντεο από την στιγμή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει ελεύθερη πτώση

Το πρώτο πλάνο του από τα γυρίσματα στη Γη της ελιάς

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Survivor, με τον ίδιο στην πορεία της ζωής του να κάνει πολλά και διαφορετικά βήματα από αυτά του ριάλιτι.

Ένα εξ αυτών έχει να κάνει και με την υποκριτική, με την πρώτη συμμετοχή του Ντάνου σε σειρά να ξεκινάει από το Τατουάζ. Στη συνέχεια, έκανε κάποια ακόμη guest, ενώ πέρασε και από ταινίες.

Σε ό,τι αφορά τα μελλοντικά πλάνα του Αγγελόπουλου, αναφορικά με την τηλεόραση έγινε γνωστό, πως θα παίξει στα επόμενα επεισόδια στη ”Γη της ελιάς” και μάλιστα την Τρίτη 7/3 μέσα από ένα fanpage στο instagram διέρρευσε πλάνο του από τα γυρίσματα.

Τα πιο δημοφιλή

Κατηγορίες

[email protected]

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • ΑΣΤΡΑ
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣΑΙΟΣ

Live

Day
Hr
Min
Sec

Λευκωσία, στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού

ticketmaster.cy