Star News

Ο Johnny Depp πίστεψε ξανά στον έρωτα με την 29χρονη Yulia αλλά πολλοί μιλάνε για ίδιο λάθος 2η φορά

Οι θαυμαστές του πιστεύουν πως η διαφορά ηλικίας και το γεγονός πως ο 61χρονος είναι πάρα πολύ πληγωμένος, θα φέρει τα ίδια τοξικά αποτελέσματα. Η φωτογραφία με το δαχτυλίδι που ανέβασε το μοντέλο και ο πιο χαμογελαστός από ποτέ Depp. 

Ο Johnny Depp φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Yulia Vlasova, μιας 28χρονης Ρωσίδας η οποία εκτός από μοντέλο είναι και αισθητικός. Οι δυο τους φέρονται να είναι σε σχέση, αν και οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες. Η Vlasova είναι ένα ανερχόμενο μοντέλο με έδρα το Λονδίνο η οποία έχει συνεργαστεί με διάφορα brands και έχει εμφανιστεί σε αρκετά περιοδικά μόδας. Εκτός από το μόντελινγκ, η Vlasova είναι επίσης αισθητικός και έχει το δικό της ινστιτούτο αισθητικής.

Οι πληροφορίες σχετικά με το πώς γνωρίστηκαν ο Depp και η Vlasova είναι περιορισμένες. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσιεύματα, το ζευγάρι ίσως γνωρίστηκε στο πλαίσιο της δουλειάς της Vlasova. Αν και η σχέση τους φέρεται να είναι ακόμη στα πρώτα της στάδια, οι δυο τους έχουν εμφανιστεί μαζί σε δημόσιους χώρους, πυροδοτώντας τις φήμες πως όντως είναι σε σχέση.

Instagram will load in the frontend.

Αυτό που είναι εμφανές από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει είναι ότι ο 61χρονος είναι φουλ ανανεωμένος και χαμογελαστός. Οι θαυμαστές του ωστόσο εκφράζουν τις ανησυχίες του σχετικά με τη διαφορά ηλικίας. Τα 33 χρόνια που τους χωρίζουν και το γεγονός πως εκείνη είναι φιλόδοξη θυμίζει Amber Heard σκηνικό. Δεν πέρασε και λίγα.

Το σενάριο περί αρραβώνα

Ο Johnny Depp δεν αρραβωνιάστηκε με τη Yulia Vlasova, επιβεβαιώνει πηγή στο PEOPLE μετά την ανάρτηση του μοντέλου με emoji μονόπετρου στα Instagram Stories της την περασμένη εβδομάδα.

Οι εικασίες και οι ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της σχέσης του ζευγαριού προέκυψαν αφού το 29χρονο μοντέλο μοιράστηκε την εικόνα του γεύματος της με ένα ποτήρι σαμπάνια που τραβήχτηκε σε ένα αεροπλάνο την περασμένη Πέμπτη 11 Ιουλίου. Η εικόνα περιλάμβανε επίσης το emoji δαχτυλίδι, που δημοσιεύτηκε πάνω από τη σαμπάνια (Γιατί να το έκανε άραγε;).

Ο Johnny Depp πίστεψε ξανά στον έρωτα με την 29χρονη Yulia αλλά πολλοί μιλάνε για ίδιο λάθος 2η φορά - 1

Ο Johnny Depp πίστεψε ξανά στον έρωτα με την 29χρονη Yulia αλλά πολλοί μιλάνε για ίδιο λάθος 2η φορά – 1© Παρέχεται από: Queen.gr

Την ίδια μέρα, ο Depp και η Vlasova φωτογραφήθηκαν μαζί σε ένα ελικοδρόμιο στο Λονδίνο.

Instagram will load in the frontend.

Μια πηγή αποκάλυψε στο PEOPLE στις 15 Ιουλίου ότι η 29χρονη και ο 61χρονος ηθοποιός διατηρούν τη σχέση τους «casual» και ότι «βλέπονται εδώ κι εκεί». Η πηγή επιβεβαίωσε επίσης ότι το ζευγάρι δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη τις ετικέτες «φίλος-φίλη».

Instagram will load in the frontend.

Η Vlasova δημοσίευσε φωτογραφίες της με τον Depp στο Instagram στις 16 Ιουλίου. Οι φωτογραφίες έδειχναν το μοντέλο κοντά στον ηθοποιό και μάλιστα τον αποκάλεσε «απίστευτα ταλαντούχο και εμπνευσμένο». Οι φωτογραφίες έχουν έκτοτε διαγραφεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Vlasova, αλλά αποθηκεύτηκαν από την Daily Mail.

Ο Johnny Depp έχει μια μακρά ιστορία σχέσεων με διάσημες γυναίκες, συμπεριλαμβανομένων των Winona Ryder, Kate Moss και Vanessa Paradis. Ήταν επίσης παντρεμένος με την ηθοποιό Amber Heard, από την οποία χώρισε το 2017. Φυσικά, ακολούθησε η γνωστή δικαστική διαμάχη.

Πριν από τη σχέση του με τη Vlasova, ο Depp έβγαινε με τη δικηγόρο Joelle Rich μετά την περιβόητη δίκη τον Απρίλιο του 2022. Η Rich ήταν μία από τους δικηγόρους που τον εκπροσώπησαν σε μια αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μια πηγή τότε είπε ότι η σχέση «δεν ήταν σοβαρή» και το PEOPLE επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι τη διέλυσε τον Νοέμβριο του 2022.

Τον Μάιο, ένας insider αποκάλυψε στο PEOPLE ότι ο Depp εκείνη την εποχή δεν ήθελε καμία ρομαντική σχέση, αφού ήταν «πραγματικά πολύ απασχολημένος». Ο εν λόγω insider ισχυρίστηκε ότι ο Depp «έδινε προτεραιότητα στην υγεία και την ευημερία που τόσο είχε στερηθεί» ενώ ζούσε στο Λονδίνο.

Από τις φωτογραφίες, φαίνεται πάντως πως ο Depp δεν έχει διάθεση να κρυφτεί ενώ το χαμόγελό του μαρτυρά πως πιστεύει πάλι και πάλι στον έρωτα και στην αγάπη. Καλά κάνουν οι θαυμαστές του και ανησυχούν όμως οι σχέσεις του ήταν πάντα ένα καλειδοσκόπιο αγάπης, μοιραίου πάθους και ανταγωνισμού. Από τον αγνό και εκρηκτικό έρωτά του με τη Winona μέχρι την τοξική σχέση με τη Heard, κάθε κεφάλαιο αποτελεί μια ιστορία από μόνη της.

Όπως ο ίδιος ο ηθοποιός, οι σχέσεις του είναι πάντα γεμάτες ένταση, δράμα και μια δόση μυστηρίου. Αυτές οι επιλογές κάποιες φόρες μάς υπενθυμίζουν ότι η αγάπη είναι ένα ταξίδι, γεμάτο σκαμπανεβάσματα, αλλά πάντα αξίζει να την κυνηγάμε.

Ο Johnny Depp πίστεψε ξανά στον έρωτα με την 29χρονη Yulia αλλά πολλοί μιλάνε για ίδιο λάθος 2η φορά (msn.com)

Μην τα χάσεις

  • All Posts
  • News & Media
  • Showbiz & Gossip
  • SurvivorGR
  • Uncategorized
  • ΑΣΤΡΑ
  • Κόσμος
  • Συναυλιες
  • Υγεία & Σχέσεις

© 2024 Created by Elephant Media Cy